Painthästar med mera

 Ja, som många igår märkte stod det att min blogg var borttagen, och ja det var den. Trots att jag inte delat användaruppgifter och har riktigt svåra sådana, blev den raderad och inte av mig. Jag har en aning om vad som hänt (DDoS) men huvudsaken är att bloggen är uppe igen och jag tror inte det händer igen.

Iallafall, på onsdag kommer det nya Painthästar. De gamla finns kvar men har fått sänkt pris, de nya ska däremot ha en ny form, samt animationer. En gissning är ju att de nya kostar minst 890 SC. Men frågan är ju om det de kallar ny form och animationer är som alla Quarterhästarna eller bara en skillnad från de gamla Painthästarns. Alla kan nog medge att de liknar Quarterhästarna något otroligt, och det kan likaväl vara samma form, vilket jag tror att de är. För första gången kommer också färgerna vara osymmetriska och på bilden ser de ut att bli väldigt fina. Jag har dock just köpt häst, men om det finns någon fin så får nog den flytta in med.

Ni har väl inte missat 200 gratis Star Coins koden förresten? Den lyder 200SUMMER4U. Kan ju också berätta att det börjar lugna ner sig i skolan, jag har mina sista redovisningar men på sommarlovet vet jag inte hur mycket jag spelar tyvärr. Ha det bra så länge!