Painthästar med mera

 Ja, som många igår märkte stod det att min blogg var borttagen, och ja det var den. Trots att jag inte delat användaruppgifter och har riktigt svåra sådana, blev den raderad och inte av mig. Jag har en aning om vad som hänt (DDoS) men huvudsaken är att bloggen är uppe igen och jag tror inte det händer igen.

Iallafall, på onsdag kommer det nya Painthästar. De gamla finns kvar men har fått sänkt pris, de nya ska däremot ha en ny form, samt animationer. En gissning är ju att de nya kostar minst 890 SC. Men frågan är ju om det de kallar ny form och animationer är som alla Quarterhästarna eller bara en skillnad från de gamla Painthästarns. Alla kan nog medge att de liknar Quarterhästarna något otroligt, och det kan likaväl vara samma form, vilket jag tror att de är. För första gången kommer också färgerna vara osymmetriska och på bilden ser de ut att bli väldigt fina. Jag har dock just köpt häst, men om det finns någon fin så får nog den flytta in med.

Ni har väl inte missat 200 gratis Star Coins koden förresten? Den lyder 200SUMMER4U. Kan ju också berätta att det börjar lugna ner sig i skolan, jag har mina sista redovisningar men på sommarlovet vet jag inte hur mycket jag spelar tyvärr. Ha det bra så länge! 
 Lovechaser "Chelsea"

Lovechaser "Chelsea" är det nyaste tillskottet i familjen Starnight och är ett Quartersto i den lite yngre åldern. Hon är precis som sin halvsyster Akira, en livlig och nyfiken häst med en hel del överskottsenergi. Men trots det kan hon begränsa sig och försöker alltid vara till lags. Hon är en väldigt snäll häst, som aldrig skulle få för sig att försöka skada någon. En väldigt kärleksfull häst, som alltid vill gosa, därav hennes namn. Just nu tränas hon i det hon gillar allra mest, dressyr. En riktig läromästare som är orädd och har passion för svåra rörelser. 
 
Chelsea föddes år 2007, på De glömda hedarna i samma flock som sin halvsyster. Hon var lätt att känna igen, lite mindre häst med en glansig hårrem och otroligt vackra steg. Sprang alltid runt på ängarna för sig själv, rullade sig i gräset eller improviserade sina travsteg. Det var ett självklart val när en av hästarna skulle väljas till dressyrutbildning. Hon försökte alltid göra sitt bästa, och det märks att hon fortfarande tycker det är riktigt roligt att arbeta.

Fest med Bobcats

Ursäkta för att jag inte haft tid för att blogga, mycket prov nu och har typ sovit 6 timmar per natt hela veckan. Serieberoende är jag också, men nusåå. 
 
Iallafall, i torsdags kom det en uppdatering med Bobcats, som dock många hade en föraning om innan. Förut hade det bland annat läckt ut en fraktion med Bobcats tjejerna, men nu kommer vi äntligen få börja bygga rykte med de. Jag fick prata med Tan, tydligen hade Loretta varit konstig på sista tiden. Hon hade sagt att det spökade på Övergivna Bondgården, och tappat sin handske där. Hon ville heller inte följa med till Jorvik City. Något aldrig Loretta skulle göra, tyckte Tan. Jag följde efter Loretta som red till bondgården, där fick jag reda på att hon ska göra stället lite kusligt för att först skrämma Tan. Men efter det skulle alla Bobcat-tjejer hoppa fram och gratta henne på födelsedagen, en överraskningsfest med andra ord! 
 
Så förberedelserna började, jag gjorde stället kusligt med dekorationer, skrev inbjudningskort, smidde nålar till skräddaren så han kunde göra färdigt Tans present och så vidare. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sedan började födelsedagsfesten! 
 
 
Efter detta uppdrag så låstes en ny fraktion upp som heter Bobcats, vi har fått lite nya dagliga som kommer hjälpa oss upp i rykte. Jag är rädd att det kommer ta ett ganska bra tag, eftersom man tyvärr knappt får några ryktespoäng alls, riktigt synd faktiskt. Men nu har jag två fraktioner att bygga rykte med, och det är ju alltid kul. 
 
 
 
 
Det låstes också upp en ny Bobcat shop med en hel nya kläder med Bobcat loggan på, kändes inte att det var något jag måste ha, men västen ovan tyckte jag var lite häftig. Väldigt högt rykte för allt ihop synd nog, så dessa kläder lär ingen springa runt i på några månader iallafall.
 
 
Jag låste också upp ett nytt race, det är som Bobcats vanliga ridbana fast åt andra hållet. Det är också lite mer hinder än i den vanliga. Ganska roligt, och det är alltid skönt med korta lopp.