Om Snowangel

Snowangel "Nowa" är ett Jorvikiskt ponny sto på 11 år. Hon har en väldigt fin vit färg, och beskrivs oftast som drömponnyn. Hon är nog världens snällaste! Lydig vid ridning och lyder minsta lilla vink och gör allt man säger åt henne. Snowangel har fått sitt namn för hon älskar snö, i snön är hon nästan okontrollerad och går pigggt med huvudet högt, rena motsatsen mot hur det brukar vara. Nowa har en inriktning på trickträning och dressyr. 

Nowa föddes en varm julinatt vid Jorvikstallet. Hon och hennes föräldrar ägdes av Herman, hon utbildades av ett par ponnyälskande stallflickor där och blev väldigt bra omhändertagen. Alla hästar kunde man dock inte ha kvar, och många blev väldigt ledsna när de fick veta att Nowa var en av de hästar som skulle säljas. Det var då jag tog chansen och köpte henne.

Om Minitrouble

Minitrouble "Tobbe" är en busig Jorvikisk ponny hingst på 9 år.  Han är isabell med en vit bläs och fyra vita strumpor. Tobbe är pigg och väldigt sammarbetsvillig och lätt att rida, men det betyder inte att han lägger in något bus lite då och då. Han ställer ibland till med mycket trubbel i stallet, lyckas släppa ut hästarna med mera. Därav sitt namn! Tobbes inriktning är banhoppning, han är toppen i hoppningen. Han är mer som en hund än ponny, älskar att gosa!
 
Hans tvilling är Lucy Westlakes gamla ponny, Lionking. Båda överlevde födseln men inte deras mor. Tvillingarna transporterades till Fort Pinta där dem köptes av Penny och Polly. Jag och Lucy köpte dem efter ett tag då dem inte gick ihop med Penny och Pollys andra ponnyer.
 

Om Airdancer

Airdancer "Danne" är 10 år och valack. Han är en väldigt liten Appaloosa på 145 cm, de trodde han skulle bli större men efter slutmätningen så klassades han fortfarnade som D-ponny. Det blev en stor fördel i tävlingarna och vi kommer fortfarande kunna tävla tillsammans flera år framåt. Danne är väldigt snabb och duktig hoppare, så det är banhoppning vi satsar på mest. Annars är han smidig och duktig i barrel racing.

Airdancer föddes en sen höstnatt uppe på Hillcrest, hans föräldrar var mycket framgångsrika i western, så de hade stora förhoppningar. Det blev dock inte som tänkt efter slutmätningen, så de sålde honom för en billig slant. Han hamnade hos Marley och tränades mycket i närheten, han är nog Marleys gård själv. Duktig på allt som finns att göra på gården!