Snön lever vidare

I Valedale, lever snön vidare på vissa ställen när man tittar på långt håll eller har grafiken neddragen. Riktigt smidigt jobbat SSO. ;) Titta vad fult liksom, hahah.
 

Hur funktioner kan utvecklas - Del 5

En nyligen uppdaterad funktion är klubbfunktionen, men det är några saker jag fortfarande saknar med denna viktiga och roliga funktion.
  • Klubbmästerskap, ägaren ska kunna bjuda in hela klubben till championaten på Jorvik som man kan köra, men endast för klubben. De vanliga loppen hade det nog blivit fullt på kan jag tänka mig, så att tävla championaten hade blivit bra.
  • Tävla på championaten mot andra klubbar.
  • Fler titlar!
  • Kunna välja vad alla olika titlar kan göra, t.ex. att man kan välja att klubbledaren kan ändra klubbinfon eller bjuda in personer.
  • Kunna stänga av klubbinbjudningar, eller att man automatiskt nekar, hade varit jätteskönt för klubblösa.
  • En övrigt flik i klubbinfon.
  • Om man hade en klubb med kö/väntelista, hade det varit bra om man kunde bjuda in till väntelista/kö för klubbar. Det är samma sak som vänlista, fast den ligger som en flik på klubbinfon. Man ska också kunna stänga av såna här förfrågningar, och kunna ta bort folk från listan. Hade ju varit jättebra om man kunnat sett om de var inne också, hade underlättat riktigt mycket för klubbägaren. 
  • En titel som heter eventledare, men den är inte vilken titel som helst, utan när den skriver i klubbchatt är dess namn och text röd. Då kan man lätt uppmärksamma vad ledaren säger.
  • En sida där klubbägare kan skriva annonser om sina klubbar för att folk lättare ska kunna hitta dit. Alla klubbar får en personlig sida där man kategorisera klubben (för att folk sedan ska kunna söka och filtrera på samma sida), samt skriva lite info om den.
  • Designa egna klubbtröjor som är unika för klubben!
Bjuder på en random fin bild! :D
 

Dagens uppdatering

I dagens uppdatering kom det ett miniuppdrag i Jarlaheim och utrustning till hästen i Fiskebyn. En rätt trist uppdatering om jag får säga det själv, behöver verkligen någonting som får mig att vilja spela. Idag glömde jag till och med titta uppdateringen i skolan, det har inte hänt sen jag började fatta att det kom uppdateringar på onsdagar.
 
Jag hade väldigt gärna spela dataspel med Jack, skulle vilja ha en sån här ja och nej knapp vid såna här frågor. ;D
 
Jack köpte en ny dator för att spela World of Horsecraft, när han letade ett ställe med bra internet glömde han datorn där när han gick till Jill. Så det var bara att leta efter datorn.
 
Uppdraget var sjukt kort, och något som gjorde mig riktigt mad i var att vi fick ett par glasögon som belöning, som vi lifetimes redan har fått. De är inte ens fina.

Det kom också ny utrustning till Fiskebyn i färgen brunt. Kom två olika set, ett i ljusbrun och ljusgul och ett helt rödbrunt.
 
 
 
 
 
 
 
Gillar verkligen detta schabraket, vet dock inget det matchar med.