Hoppade Gold :D

När jag ändå var i GÅD passade jag på att rida och hoppa i paddocken :D 
Värmde upp i alla gångarter.
 
Han var jättefin och lydig.
Började hoppa lite småhinder och la sen vissa hinder på varandra så det blev tillslut 120 cm höga ;) 
Jätteduktig var killen <3
 
 

Levlar

Asså, varför skiljer det egentligen så mycket i levlar hos många när alla gjort alla uppdrag?
Många har mindre av flera anledningar. 
  •  Dom registrerade sig tidigt, i början så gjorde folken alla uppdrag, sen senare när spelet blev populärare höjde SS-teamet XP:na på uppdragen vissa redan gjort. På så sätt fick dom mindre XP.
  • Vissa högtidsuppdrag gjorde inte alla. Som tex. juluppdragen och påskuppdragen 2011 o 2012. Det är därför vi inte får XP för högtidsuppdrag längre.
Vissas XP är väldigt låg då allt ovan stämmer in på de. 
 
Se skillnaden mellan mig o Kel:
 
Hon har inte gjort vissa högtidsuppdrag då hon inte var registrerad då. Se hur mycket det skiljer! Detta tycker jag är rysligt dåligt ://
 
 

Kopior

Har bestämt att jag ska börja skriva lite mer på bloggen än bara massor av bilder xP
Så det första jag tänkte skriva om är.. 
KOPIOR
Förut för ett bra tag sen hade jättemånga kopior, jag hade Alicia Starknight som var jättejobbig. Var dryg, låtsades vara jag, ljög osv. Det var inte kul.. Kopiorna har samma hårfärg (samma hår annars) samma smink och allt lika om man inte har något hår som man inte kan välja från början. Liknande namn och samma hästnamn och färg. 
 
Alicia Starknight var somsagt den första kopian jag hade, många andra som många kände till tex. Ruth Shortwood och Stephanie Snowhall. Dom hade kopior som hette Ruth Short..något.. haha.. och Steff hade Stephanie Snowhill :P 
 
I början så stalkade vi dom, pratade med dom och ville få de att sluta. Vi anmälde t.o.m detta till supporten, fast de kunde inte göra något som vi tyckte var väldigt dåligt då.. Men det som var drygast var att dom försökte förväxla oss m.m. Var elaka mot folk så dom trodde det var vi.. Vissa ville ha kopior, för dom kände sig hyllade då typ :P Men såhär som Alicia Starknight och Stephanie Snowhill med flera gjorde var det inte roligt. Steffs kopia erkände t.o.m att dom skapade en kopia, för dom ljög och höll på att dom inte hade det. Vi blev väldigt sura men det gick ett tag. Eftersom de aldrig slutade när vi brydde oss om dom så orkade vi inte mer, vi ignorerade dom, levde livet och struntade i dom. Dom slutade direkt, för kopior skapas bara för att de vill ha uppmärksamhet.. När de inte fick det slutade dom, min kopia erkände tillslut när vi körde med den snälla metoden att prata lite med de. Den erkände att den var en speciell person, fast sen när jag frågade personen på hennes konto så sa hon "VA?! Det är då inte jag, tror du på den där kopian?!".. man blev ju lite misstänksam.. men efter det började vi ignorera dom somsagt och de slutade. Och somsagt igen så vill de ha uppmärksamhet, min kopia sa det själv att hon var utanför i klubben m.m. Och som ni märkte så gick det inte så bra när vi körde på den stränga och sura metoden.. Men om man bara ignorerar kopior så slutar de då dom bara vill ha uppmärksamhet. 
 
Ni som inte gillar kopior, bry er bara inte. Dom slutar direkt, för dom vill att vi ska prata med dom, vara sura osv. 
Nu, bryr jag mig inte alls om kopior mer haha, för jag har lärt mig något. 
 
Mina kopior jag har heter Alicia Starnest (nyast), Alica Starnight (mittemellan nyast) och Alicia Starknight (gamlast).