Dag 3 - Min favoritkaraktär

Idag tänkte jag berätta om min favoritkaraktär i Starshine Legacy, och det är Alex. Förutom att man spelar som henne i mitt favoritspel (Dark Cores mörka gåta) så gillar jag hennes personlighet, lite tuffare. Hon har även min favoritförmåga, vem vill inte ta själar liksom. ;) Alex mötte man först i Star Stable Online, vilket får mig att tänka på gamla tider när jag var så glad och berättade för min syster om de spännande huvuduppdragen med, Justin december 2011. Hon är speciell för mig och jag tycker om henne!
Alex
 
Berätta gärna om din favorit ödesryttare i kommentarerna! :D
 

Outfit - Water Unicorn

Älskar den mystiska beskrivningen på denna tröja, liksom hur coolt med enhörningar liksom. "Undrar om enhörningar finns på riktigt? På den här ön verkar allt kunna hända…"
T-shirt: Silvergladebyn  Ridhandskar: Goldspurs gård
Kjol: Silvergladebyn  Skor: Fort Pinta stranden
 

Dag 2 - Spelet jag gillar minst

Spelet jag gillar minst är det andra spelet, Hemligheten på Pine Hill. Det skiljer sig från alla andra spel eftersom man varken blir jagad eller har någon tidspress. Stressen finns alltså inte, och jag är mer för lite svårt och läskigt, så detta spel är nog det jag tycker minst om, eftersom de andra spelen är svårare och mer stressigt. Men jag gillar alla spel på olika sätt, något jag älskar i detta spel är att Linda och Meteor har den roligaste ridgrejen. Alltid lika roligt att träna eller tävla i hoppning på detta spel, när man inte vill spela igenom allting.
 
 
Är ni mer för dessa stressiga och svåra Starshine Legacy spelen eller de som är mindre stressiga? Låt mig veta! :D