Buggen är löst!

Nu är äntligen buggen löst! Vi behöver inte vara rädda att någon råkar logga in på våra konton längre. De märkte att detta hänt 11 gånger under helgen, och det var jätteskönt att de tog det på stort allvar. De kom fram till att servrarna utsatts för mycket tryck, men nu är vi säkra igen. Jag klarade mig från buggen vilket känns väldigt skönt. Dock så hade inte alla lika tur, hörde att två personer jag känner blev av med SC, sadel, hemstall och hästar.
Foto: Använd aldrig nedladdningsbara verktyg som påstås kunna hacka SSO!

I morse fick Star Stable-gänget en del rapporter om att några spelare kommit in på fel konto när de loggat in i spelet. Vi har också fått många rapporter rörande ett falskt 'hack-verktyg' som släppts och som sägs kunna ge spelare oändligt med Star Coins.

På grund av dessa rapporter har vi av naturliga skäl tagit ner våra servrar för att kunna undersöka detta närmare. Vi ser mycket allvarligt på problem som dessa och att ta ner servrarna för att göra en fullständig undersökning var det säkraste vi kunde göra för att bibehålla säkerheten för våra spelares konton.

'Hack-verktyget' är i själva verket en bit mjukvara som skapats för att äventyra säkerheten på dina konton och din dator. Om du har använt ett sådant verktyg så radera det genast och var noga med att byta lösenord direkt för att skydda ditt konto.

Hela Star Stable arbetar så fort de kan med att få kunna få upp servrarna igen så att ni kan spela. Vår kundtjänst finns tillgänglig om ni har några ytterligare frågor.

Tack för ert tålamod, 
Star Stable-gänget
 

Buggen

Efter onsdagens uppdatering har en hemsk bugg blivit allt vanligare, nämligen en som nu sprids på instagram med taggen #BuggenMåsteFixas. Det är nämligen en bugg som gör att man loggar in på någon annans konto. Man loggar in helt normalt, ända in i det sista. När det laddat klart är man nämligen inne på någon annans konto. Det är en bugg som för första gången dök upp under championaten, när det var fel på de så var massutloggningar vanliga. Alla loggades ut från servern samtidigt och när man loggade in var man inne på någon annans konto. Buggen blir allt vanligare, och jag tror det är byta server funktionen som påverkar detta.
 
Jag tycker att de ska försöka fixa detta omedelbart (och det är jag definitivt inte ensam om), många kommer bli av med saker från sina konton om detta fortsätter. Folk är livrädda för att få oinbjudna gäster på sitt konto.
 
Sprid jättegärna denna bild av Capucine Papapoulos på instagram med taggen #BuggenMåsteFixas. Det är viktigt att många informeras och tillsammans med massor av mejl kommer Star Stable Online arbetarna se detta.

Om Thundertornado

Thundertornado "Turbo" är en livlig ponnyhingst på sju år. Han är ett riktigt busfrö som älskar att springa. Om han fick välja, skulle det vara full fart hela tiden, det har bidragit till hans namn och hans inriktning, som är ponnygalopp. Han är väldigt försiktig och osäker på människan, pga. hans bakgrund. Därför behöver han en lugn och mjuk ryttare och arbetas just nu för att lita på människan igen. Efter det så ska vi börja träna och tävla ponnygalopp, han har gjort det förut och har stor kapacitet. Mycket spring i dessa små ben!
 
Turbo hittade jag i Skuggåsarna på en ridtur, den ovårdade, smala ponnyn var livrädd för en varg som närmade sig honom. Han gnäggade väldigt högt, det hördes på väldigt långt avstånd, så man kunde inte lämna den stackars ponnyn i sticket. Jag hade ett rep i ryggsäcken som jag band runt hans hals efter jag skrämt iväg vargen och ledde honom lugnt ifrån platsen. Han var väldigt hetsig och stressad och var osäker på både omgivningen och på mig. Jag fick ta honom till veterinären där han skyggade för allt. Han hade inte fått mat på ett bra tag, pälsen var tovig och han blödde lite här och var. Efter vi ringt runt och annonserat, m.m fick vi veta att ponnyn blivit lämnad kvar på Jorvik när ägarna flyttat utomlands. Han fick stanna hos veterinären och äta upp sig ett tag, men han behövde ett hem. Jag hade inget emot att ta honom, jag trodde på ponnyn och han fick följa med mig hem. Han är riktigt gosig när han är trygg!