Kylan i Dinodalen

I nästa område som öppnas på Jorvik, kommer det vara ständig vinter. Hästarna kommer påverkas negativt av kylan, så de kommer inte kunna prestrera hundra procent där. Den enda hästrasen som just nu kommer kunna det är Nordsvensken.
 
Jag har på senaste tiden varit lite småtjurig över att inte Tinkrar kommer tåla kylan i Dinosaurierns dal, med tanke på att de egentligen har mer hovskägg, man och päls. De har samma kroppsbyggnad i SSO, så varför kan inte de också tåla kylan? Väldigt konstigt tycker jag, men det kanske fixar sig.
 
Men, det skulle vara väldigt roligt om man kunde köpa ländtäcken som man kan ha när man red, för alla hästar som är känsliga för kylan i Dinodalen. Som skydd mot kylan, så hästarna inte fryser. Men just nu har jag också börjat fundera på hur det blir med Stormbeauty, hon ska vara med under öppningen av Dalen. Hon har hängt med på alla huvudstory uppdrag och andra områden hittills. Men det som är tråkigt är ju att hon kommer frysa. Hästarna kommer då förmodligen bli långsammare, jag vet inte hur mycket långsammare, men vi hoppas inte det är mer illa än som att rida en level 15 ponny, annars är jag ju van.
 
Min fina tinker Dragonborn, en ridtur i Glaciärerna i Valedale!