Månad januari

Här är alla mina favoritminnen från januari 2014. Första månaden på det nya året! 
 
Månadens mest ridna häst: Jag växte fast på Athena här ett tag.
 
Månadens favoritplats: Trädkojan lätt :D Älskar att dra upp dit när jag ska ställa mig och blogga eller liknande. Dock så är bilden nedan en bild på den gamla trädkojan.
 
 
Månadens favorit klädesplagg: Måste nog vara den grå kappan, har börjat använda den igen eftersom den påminner om gamla tider. ;)
 
Månadens favorit hästutrustning: Okej, nu tycker jag vi borde räkna sadelgjordarna som hästutrustning! *-* Jätteroligt att de äntligen dykt upp!
 
Månadens favoritoutfit: Dont worry, be happy outfiten älskar jag! :D
 
 
Månadens favorit bild: Denna faktist, hehe. En bild från Hollow Woods, tycker solen är så fin!
 
 
Månadens favoritrace: Baronessans andra hoppbana faktist, jag tog tillbaka mitt bäst någonsin där för ett tag sen. Just därför! :)
 
 
Månadens favorit uppdatering: Den senaste faktist, i onsdags! När det kom nya hästar och en hel del nyheter, och även överaskningar! 
Supersöta hästar.
Månadens favorituppdrag: Det med Isolde och Loke var spännande!
Prata med Filip Sunfield.
 
 
Månadens bästa minne: När jag fick joina Rainbow Dragons! Trivs verkligen jättebra här! ♥
 

Har du ägt ett rutigt schabrak?

De rutiga schabraken blev utbytta i en bugg förra veckan, då de hade många problem med servern. Enligt teamet har de försökt att fixa det, men inte lyckats, så vi kommer ha kvar våra nya schabrak.
 
Men, Game Master Vendela har nämligen sagt till de nya som svarar på brev, att alla som mejlar och ber om Star Coins för de rutiga schabraken, ska få det. Berätta då vilka schabrak du hade, och hur mycket de kostade totalt, så får du tillbaka dina Star Coins så du kan köpa dina gamla schabrak. Bara att mejla supporten HÄR! Försök dock inte med nå trick att få Star Coins fast du inte hade några, de kontrollerar nämligen allting. ;)
Så, hade du ett rutigt schabrak som bytts ut, mejla supporten för att få Star Coins för att köpa tillbaka de.
 

Lille Nemo

Jag har kommit riktigt nära Nemo och tränat han mycket i NH, så lös fick han följa efter mig när jag slavade Ms Drake. Men detta slipper jag den 21 februari, wihoo. :D Nemo följer mig som en liten hund, så himla gullig! Är verkligen nöjd med köpet av honom, och det är inte lite mysigt att se tre ponnys stå i en box.