Veckans uppdatering

Igår hade jag inte så stor lust att blogga, så jag skriver lite om gårdagens uppdatering idag istället. Inget märkvärdigt hände direkt, det kom ett kort uppdrag samt något klädesplagg i gallerian. De visade också den nya loggan, men den ska vi prata om i ett annat inlägg. Väldigt liten uppdatering, men vi får se det på det viset att det nyss kommit stora grejer, och att det är påväg större saker i framtiden. :D
 
MIni-uppdraget var hos Ed Field, som bestämt sig för att sätta ihop en egen kokbok. Olyckligt nog blåste alla hans recept iväg, så jag hjälpte honom att samla ihop de. Som belöning fick jag ett par bruna sneakers, men tyvärr inget jag kommer använda framtiden.
 
 
 
 
Jag hittade kanske ett nytt plagg i gallerian som jag inte sett innan. De la säkert till något mer, men jag är inte där särskilt ofta och är rätt så kräsen när det gäller kläder så det var nog några plagg jag missade. Inget jag kände att jag ville ha, men den nedan var ganska cool. Påminde mig om ödesryttarna på något vis. Vill verkligen ha tröjor med mönster inspirerat från de, samt hemliga stenringen.
 
 
 

Första mötet

Som många kanske vet, har jag valt att ta steget in i klubblivet igen. Denna gång som ledare av Glorious Arrows, tillsammans med Kim aka Brigitta Underhand. Vi har fått in en hel del supermysiga medlemmar, och jag tror jag kommer trivas väldigt bra. På tok för mycket krav på aktiviteter är något jag verkligen inte tycker om, eftersom jag tappat intresse för events. Nu kan jag gå på events när jag vill, leda events, och samtidigt ha några att prata med hela tiden. Att vara med och forma en klubb utan att ha några krav jag inte är intresserad av, är verkligen min grej.
 
Vi hade första mötet för mer än en vecka sedan och det var roligt att samla de som hittills hittat till vår klubb. Nu har vi blivit ännu fler sen dess och jag är riktigt taggad på hur detta kommer bli i framtiden. :D
 
 
Glorious Arrows hemsida!

Ny logga pågång

På nyheterna har vi fått reda på en ganska spännande förändring som snart kommer ske, de ska byta ut den nurvarande Star Stable loggan till en helt ny! Det finns en intervju med Malin (Game Master Lucia), personen som ska fixa den nya loggan, som kommer dyka upp redan denna vecka.
 
Den nurvarande.

De har nämligen tänkt rätt länge på att den nurvarande loggan är svår att arbeta med, eftersom den har gradient. Det gör att den blir svår att skala ner, eftersom så många färger ska in på en sån liten yta. De ska förenkla den gamla, men samtidigt försöka göra den inbjudande och inte ta bort spelkänslan från den gamla loggan. De kommer bl.a. föreställa hästar och rosa stjärnor.
 
Här kommer en liten tjuvkik på ikonen som kommer finnas i Star Stables nya logga!
Tjuvkiken på nya loggan!
 
 
Star Stable - Free Gift
Förutom det får ni inte missa den nya jackan alla Lifetimes kan få, genom att skriva in koden SUMMERJACKET får du denna fina, blå jacka.