Huvuduppdrag, var är ni? (varning: spoilers)

Uppdrag i huvudberättelsen är lugnt det bästa i hela spelet förutom alla härliga vänner, det var det som fick mig att fastna för spelet. Jag minns att jag satt där runt jul, och tyckte huvudstoryn var såååå himla spännande. Hur jag glatt berättade för min syster att det var jätteroligt, och varje dag längtade jag att få reda på mer om Justin som åkte iväg till Dark Core. 
 
Star Stable verkar räkna in fler uppdrag i kategorin huvuduppdrag, för i Dinodalen fick vi huvuduppdrag. Huvuduppdragen var att hjälpa Nic Stoneground och göra expeditioner åt honom. De sa att Dinodalens uppdrag i huvudberättelsen skulle ha stor betydelse i framtiden. Till skillnad från de, tycker jag bara att uppdragen med Ödesryttarna räknas som huvuduppdrag. Nu har det gått mer än ett halvår sen vi fick uppdrag om Ödesryttarna, och det slutade med att vi fick hjälpa Lisa att ge en gentjänst till Den sovande änkan, efter att hon hjälpt Lisa ut ur Pandoria. Det slutade med att de sa att de inte märkt något skumt på Dark Core och att vi skulle vara på vår vakt. Några månader tidigare fick vi en liten större hint om vad som var nästa plan, nämligen att leta rätt på Anne. Lisa sa att hon kände Annes närvaro i Pandoria, och jag är inte den enda som jättegärna skulle hoppa in dit och rädda henne, hehe.
 
Lisa & Starshine och Alicia & Stormbeauty.
 

~ Unicorn ~

 

Vanliga frågor om mitt klubbliv

Frågan jag får varenda gång jag loggar in, är "vill du gå med i min klubb?" och jag kan säga oavsett hur mycket du tjatar och vad du säger, kommer svaret vara nej. Jag trivs i min klubb Lame Town, eftersom jag inte spelar lika ofta länge. Jag har vänner där, och det är det jag tycker är det viktigaste med en klubb, även om de också är lika oaktiva som jag och vissa ännu oaktivare. Det är en död klubb, och det är det jag gillar, för jag vill inte vara med i någon klubb. Det är som att vara klubblös helt enkelt, på ett positivt sätt. Jag har inte tid att vara med i någon aktiv klubb, eller intresse heller för den delen. Därför passar Lame Town mig, vi gör ingenting alls, utan om någon medlem loggar in så kan prata med alla supersnälla medlemmar. I Lame Town känner alla, alla. Det är den sorts gemenskap jag gillar i en klubb. :D
 
När jag gick ur Shady Pearls, så blev jag inbjuden i Lame Town. Ägaren är min vän Jåan (Johanna) Highwood, lite intressant fakta är att jag träffat henne IRL tillsammans med Frida Goldknight. :D Aah, iallafall, när jag gick med vad de bara tre medlemmar, de två och deras kompis. Efter det började fler gamla medlemmar från Shady Pearls vilja gå med, för att de inte hittat rätt klubb/inte vill ha någon klubb helt enkelt. Så på så sätt blev det så att endast personer som varit med i SP, får gå med i klubben. Så om du har varit med i SP och inte hittat rätt klubb efteråt, fritt fram och mejla Johanna. Nu när ni läst detta hoppas jag på mindre frågor om Lame Town och klubbar, tack.
 
HAHAHA, hittade bara en bild i Lame Town kategorin på min dator. Så oaktiva är vi, gott folk. ;)