Mina favoritoutfits

Jag har ungefär 6 st favoritoutfits (varav 2 av de är tvillingoutfits) och jag tänkte visa upp de.
 
Dessa outfits är tvillingoutfits i blå och rosa, som passar superbra på små ponnys. Tycker färgerna är hur söta som helst.
 
En rätt gammal outfit faktist, men gillar verkligen färgerna och utrustningen, den ser mycket coolare ut än andra outfits med utrustningen och benlindorna. På denna bytte jag ut schabraket till svartrutigt när det kom också, ser ännu bättre ut eftersom det är lite vita trådar i det.
 
En outfit jag nyligen gjort, som nog är min absoluta favorit bland alla sommaroutfits. Älskar färgerna och på onsdag ska jag göra en version i rosa som jag kommer visa upp.
 
En blå svart mysoutfit jag tycker mycket om, tröjan är ju jättefin också. Valde dock att inte ha benlindor till på bilden, lite för olik nyans på det blåa. 
 
Detta är min absoluta favoritoutfits under vintern, tror jag bodde i denna under hela snötiden. Dock så bytte jag ut skorna till vita stövlar tillslut vilket är mycket finare. Färgerna passar väldigt bra ihop och det är det gråa som gör hela outfiten.
 
 
Vilken outfit är er favorit bland mina och hur ser er favoritoutfit ut? :D Berätta gärna i kommentarsfältet!
 

Sommarparty

I lördags höll jag ett sommarparty på Fort Pinta stranden för Rainbow Dragons, hade verkligen längtat efter att få hålla något sådant ända sen stranden öppnade. Så det blev ett väldigt roligt strandparty med mycket extrapoäng till poängjakten, med bl.a vattenjaga med en svår twist, evighetsstafett, fika, bad, "Vem i klubben" och dans. Är verkligen med i en jättemysig och bra klubb! ♥ Vissa av medlemmarna ska jag träffa på RD träffen på Liseberg i sommar, är taggad till tusen! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(Imorgon åker jag på Birka Paradise (kryssning från Sthlm till Åland) kommer nog inlägg runt tolv på torsdag kväll då jag kommer hem. Det kommer komma ett outfitinlägg, och om jag inte hinner komma på något tidsinställt får ni vänta lite tyvärr.)

Sommarstädning

I eftermiddags pushade Emlan mig till att göra något jag behövt riktigt länge, nämligen en städning av garderoben. Jag har det rent och snyggt, lätt att hitta det man vill ha förutom att det blir lite rörigt nu när jag köper mer och mer saker. Så jag har lagt alla klädesplagg och all utrustning lodrätt istället för vågrätt, och blev riktigt nöjd. Finns mycket mer plats nu! Visar några exempel nedan!