Dag 16 - En funktion jag tycker om

Detta var nog den lättaste frågan på hela utmaningen, min favoritfunktion är lugnt hästfunktionen. Det är ju hur roligt som helst med fler hästar, det blir lite variation. Det är ju extra roligt med speciella raser, men min favorit kommer alltid vara ponnyn. Förresten, visste ni att jag haft min ponny Tobbe i ett år och 10 dagar? Jag köpte Tobbe samma dag som ponnyerna anlände, och det var faktiskt för 10 dagar sedan ponnyerna firade ett år.Men tillbaka till hästfunktionen, jag har faktiskt inte så mycket att säga om det. En riktigt bra och rolig funktion bara.
 
 

Onsdagsuppdatering: Nordsvensken har anlänt!

I denna veckas uppdatering har bland annat den Nordsvenska hästen hittat till Jorvik. Samtidigt håller jag på att flytta så bloggen blir lite oaktiv, det är mycket med skolan och det finns inte så himla mycket intresse när det inte finns så mycket att göra tyvärr. Men jag gör detta så gott det går! 
 
Nya hästar:
- Nu har underbara Nordsvenskar anlänt till Jorvik! Nordsvensken är en fin allsidig häst med ett härligt temperament och mycket styrka. Du hittar dem i Valedale och för att kunna köpa Nordsvensken måste du ha nått level 8. De båda har bruna nyanser och kostar 720 Star Coins.
 
 
 
 
Nya kläder:
- En laddning med nya snygga ridstövlar har kommit till The Fashion Barn i Silvergladebyn. Rid dit och kolla in dem. De kostar mellan 57 och 94 Star Coins och är inspirerad från ett par riktiga ridstövlar. Nämligen märket Tretorn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hästmarknad:
- Nu har Eddie och Ferdinand öppnat upp hästmarknaden i Fort Pinta och de har med sig den bruna Tinkern, Tobianon och den mörkbruna Frisiska sporthästen som de hade med sig senast hästmarknaden var öppen! Som vanligt när Eddie och Ferdinand slår upp portarna till hästmarknaden behöver de hjälp med diverse sysslor. Trava dit och se om du kan hjälpa dem!
 
 
 
 
 
Min åsikt:
- Nordsvenskarna var jättegulliga, roligt med en svensk ras för en gång skull. Nu får vi bara hoppas på lite fler färger, men de som finns nu var verkligen realistiska, väldigt likt.
 
Tretorn stövlarna kom till Jorvik, det är ett riktigt märke och det var roligt att se de i spelet. Och inte minst är de ju jättesnygga också. Som vanligt så flyttades hästmarknaden, och jag säger glädjeligen att de gula uppdragen försvinner när man blir beundrad, vilket gör att ingen kan förlora XP på att komma efter. Super!
 

Söka i garderoben

Förutom att jag tycker att vi borde få fler sidor till garderoben, gillar jag min vän Emlans (silverhaven.blogg.se) förslag. Nämligen att kunna söka bland sina kläder och utrustning. När man får mycket blir det tillslut svårt att hitta, och om man kan namnet på det plagget man vill ha, så dyker det upp när man söker. Då kan man lätt stoppa det i ryggan eller sätta på sig det. Skulle vara riktigt skönt.