Valborg

Ja ni, den tråkigaste Valborgen på länge. Det öser ner regn som jag och min hund nyss kört agility i hahah. Skönt att komma hem lite till värmen och SSO. Klubben och jag firar Valborg nere vid Conrad, enda elden. Valborg har faktist alltid glömts bort av SSO, tycker de borde fixa en stor brasa mitt på ängarna. Riktigt mysigt det skulle vara i ruskvädret. Mysoutfit (självklart sockor) på!

Nya saker i uppdateringen

Idag kom det två stora grejer som inte skrivits med i uppdateringen. 
 
Ferdinands hästmarknad:
Ferdinands hästmarknad har flyttat på sig från Jorvikstallets arena till en pråm intill ponnypråmen i Fort Pinta. Dessvärre är den inte öppen än, jag tror det kommer dröja 1-2 veckor innan den öppnar upp portarna igen. Knas-Lars har ju berättat att de inte stannar länge på samma ställe och att det tar ungefär en vecka för de att öppna upp marknaden. Så vi får väl se när den öppnar.
 
De gamla hästarna har spridits ut på Jorvik, men de ersatte faktist tre hästar. Nämligen den Westfaliska hästen på Paddockön, ett grått Danskt Varmblod i Fort Pinta och en brun ponny på Goldspurs. Vart de tagit vägen är det ingen som vet. Kläderna tror jag nog kommer vara kvar i butikerna, men när de öppnar har det nog kommit lite nya grejer.
 
Mina önskemål till hästarna är Tinkers (kommer faktist snart till spelet) eller ponnys. Jag behöver min ponny Wildrebel så de borde snabba på med lite ponnys. I kläder vill jag ha svarta byxor med färgade ridstrumpor.
 
 
 
 
 
Tävlingsrelaterat vid Doyles kyrka:
Det har kommit något tävlings/championat liknande nära Doyles kyrka och Jasper i Moorland och Fort Pinta området. Det ser ut att bli ett championat med tavlan och flaggorna, och på höbalen finns det plats för en championatansvarig. Varenda gång det kommit champ har det dock varit stora championatområden, därför tror jag att detta är just för ponnys. Jag skrek till när jag fick den tanken. Har ju snart fyra ponnys, något måste de duga till. 
 
EDIT: Minns ni i alla hjärtans dag breven som skickades? James skickade ju nämligen ett till Penny och Polly och sa att det gick ovanligt bra med deras ponnylopp och bad om ursäkt. James sa även att han skulle starta ett ponnylopp någongång. Jag tror det är just detta som är planen.
 
Något som även skulle vara nice var att de hade temaveckor med uppdateringarna ibland, förra veckan skulle man ju kalla '"Huvudstory" vecka. Det kom huvuduppdrag och kläder med soulhäst tema. Ibland skulle de kunna ha fixarveckor, just för att fixa buggar och små detaljer som behöver fixas. Tror det skulle bli riktigt bra. Varför jag just kom på att tänka denna tanke var att nästa vecka kanske Ferdinands hästmarknad öppnar, om det då kom ponnys dit och ett ponnychamp skulle ju temat på uppdateringen bli ponny.

Uppdatering: Utökad globalchatt och ny utrustning

Ny rockig utrustning till din häst finns i Zeds coola butik, globalchatten har utökats och ett mystiskt paket har dykt upp i denna veckas uppdatering!
 
Utökad globalchatt:
Globalchatten har utökats och finns nu tillgänglig vid alla stall, (Moorlandstallet, Valedalebyn, Firgrovebyn, Vingården, Stallet Gyllenbladet och Jorvikstallet).
 
Väldigt bra tycker jag, tycker det var onödigt av de att begränsa global så mycket. Jag brukade hjälpa till att hålla koll där faktist, men inget alls när de införde det tidigare. Jag frågade Game Master som trodde att alla hatade global hahah. Många tyckte det verkade som om de försökte slippa sätta in moderater som kollade att allt fungerade i chatten. Förutom att det blev mindre folk så hjälpte ingen till att hålla koll längre. Så hiss på detta, men ännu mer går. Ska det vara global ska det vara global, in med moderater bara.
 
Ny utrustning till din häst:
Eldinspirerad utrustning har dykt upp i Zeds butik i Jarlaheim. Det kom även en ny tröja samtidigt.
 
 
 
 
 
Detta är inte riktigt min stil, så inga köp blir det. :/
 
Borttappat paket:
På vägen mellan Wolf Hell Inn och Jarlaheim har en låda trillat av en full lastbil med varor. 
 
 
 
 
Jag förstod direkt att det var till Gavin i Jarlaheim vi skulle, så det var bara att rida dit. Det var nämligen hans nya glasögon, jag fick hans gamla som belöning hahah. Riktigt heta. ;)
 
Min åsikt:
Jag tycker uppdateringen var helt okej med tanke på vad vi fick förra veckan. Synd att jag inte håller mig sysselsatt hela veckan dock. Men glasögonen gillar jag faktist, bra att ha när man ska klä sig skojigt! Har gått runt med de sen jag fick de hittills. Kläderna var som sagt inte min stil, men det är bra att det har kommit andra stilar också. Men jag väntar på fler ridbyxor med ridstrumpor, jättegärna svarta med färgade strumpor. 
 
Vad tycker ni om uppdateringen? Kommentara!