Har de ändrat sig?

I gårdagens uppdatering kom Jorvik Citys Galleria, som helt enkelt ligger i Jorvik City. Jorvik City ligger numera utanför spelkartan, vid havet längre österut.
 
 
Under onsdagen kraschade spelet väldigt många gånger, så det blev många bussturer till gallerian, men en sak jag då fick se är var gallerian låg. Den ligger inte i det som markeras som Jorvik City på färjekartan, utan sydöst om Firgrove. När Jorvik City öppnar, säger det nästan sig självt att vi kommer kunna ta oss in dit utan bussen, och istället för att åka hem när man klickar på den stora dörren så kommer man ut ur köpcentret. Men då kan ju inte Jorvik City och gallerian ligga på olika platser? Antingen så har de bestämt sig att Jorvik City ska ligga lite närmare Silverglade, eller så kommer de helt enkelt flytta gallerian sen när Jorvik City öppnar lite längre bort. 
 
Vid den gula pricken ligger gallerian just nu, för det där är Vaktmästarens uppdrag och vaktmästaren finns i gallerian.
 
 Såhär ser kartorna ut på Jorviks galleria ut just nu. 
 
 
 
 

Jorvik City Plaza

Idag kan vi besöka ännu ett område i Jorvik City. Denna gång är det inte muséet, utan en helt ny galleria med massor av butiker, en scen och mysiga mötesplatser. Den är tillgänglig för både star riders, och de som inte är det, så det är något roligt och bra för alla. Greve Gustav Ironsaddle var den som startade gallerian, med en tanke på att det skulle finnas allt och lite till. 
 
Köp ett busskort, ta bussen och du är där på nolltid!
 
 
En stor galleria med tre våningar, längst ner finns det mesta som man vill åt - Café, hästutrustningsbutik och klädbutik. Det finns också en scen, där det kommer pågå många evenemang i framtiden. På andra våningen finns det en dekorationsbutik för hästarna, och en stängd skönhetssalong samt skåp, där man lätt kan komma åt sitt hemstall. På alla våningar finns det lite stängda butiker, och redan nästa vecka ska de uppdatera så det finns mer saker att ta del av.
 
 
 
I bakgrunden ser vi lite stängda butiker, samt en dekorationsbutik för hästar.
 
 
 
I hästutrustningsbutiken kom det en hel del nya sadlar, träns och schabrak. Schabrak i nya fina färger, andra träns fast som nu finns i westerntränsformen och sadlar med mycket detaljer.
 
 
När man köper kan man filtrera efter färg, alfabetiskt, pris och level. I alla butiker kom det en hel del saker som redan finns i resten av butikerna, först tyckte jag det var dåligt, men nu när man tänker efter så är det ju faktiskt för att alla icke Star Riders och sådant inte kan nå alla dessa kläder, inte har tillräckligt med rykte eller helt enkelt inte kan komma in i området. Gallerian blir på så sätt rolig för alla, även om det inte är lika mycket nytt för de som kommit långt. Det nya systemet är jättefräscht och det är lätt att hitta, och det ser väldigt bra ut också.
 
 
Klädesbutiken erbjöd extra mycket fina huvudbonader, tröjor och handskar, sånt som är mycket viktigt i fina outfits. Handskarna kom i alla färger och former, och det är ju bra att kunna välja efter väder och årstid, det ger en mycket bättre spelkänsla om man rider i en jacka i Nordpolen (aka Dinodalen) än om man ridit i shorts och T-shirt. Och jag måste bara påstå hur mycket jag vill ha den där svarta kappan som hänger till höger, med vita knappar. Huuuuur snygg alltså?!
 
 
När man såg caféet var det riktigt, wow. Så himla mycket detaljer, så realistiskt och det var ju jättebra att det fanns mycket att välja mellan. Det gav verkligen en riktig cafékänsla!
 
 
 
I dekorationsbutiken såg det ännu en gång, helt fantastiskt ut. Jag vet dock inte om jag hittade något som var nytt ens? Det var ju lite tråkigt, vill ha mer fina benlindor och benskydd!
 
 
Varannan timme bjuder rapparen Raptor - en stor stjärna i Jorvik, på en konsert. Om du har (o)tur kanske han ger dig en autograf också. Väldigt roligt att se mer karaktärer från Star Academy i spelet, och scen idén var ju underbar.
 
 
 
 
Jag tycker denna uppdatering var väldigt viktig och rolig för alla spelare. För de som inte är Star Riders kan lätt nå fler snygga kläder, och sådant som finns i områden de inte kan nå. Mysigt ställe där alla kan hänga, och ha roligt tillsammans. Mycket snygga kläder och utrustning, och väldigt välgjort i både grafik och ljud. Det kommer utvecklas i framtiden, och få en skönhetssalong bland annat, så det roliga är ju inte slut än. Idén med en scen var väldigt rolig, en plats där de kan ha många evens i framtiden.
 
 
 
 

Denna har man ju saknat

Kan ni gissa vem jag tog hem från hästön? Har verkligen saknat denna lilla ponny, han har lugnt den coolaste hästfärgen i hela spelet. Den allra speciellaste i min hästsamling förutom Minitrouble och Stormbeauty! Han passar väldigt bra i allting, speciellt min favoritoutfit. Och ett litet plus i kanten är ju att han är en härlig, gullig ponny. Bjuder på en fin nattbild, så roligt att bara dra ut och fota lite ibland.