Jorvik City Plaza

Idag kan vi besöka ännu ett område i Jorvik City. Denna gång är det inte muséet, utan en helt ny galleria med massor av butiker, en scen och mysiga mötesplatser. Den är tillgänglig för både star riders, och de som inte är det, så det är något roligt och bra för alla. Greve Gustav Ironsaddle var den som startade gallerian, med en tanke på att det skulle finnas allt och lite till. 
 
Köp ett busskort, ta bussen och du är där på nolltid!
 
 
En stor galleria med tre våningar, längst ner finns det mesta som man vill åt - Café, hästutrustningsbutik och klädbutik. Det finns också en scen, där det kommer pågå många evenemang i framtiden. På andra våningen finns det en dekorationsbutik för hästarna, och en stängd skönhetssalong samt skåp, där man lätt kan komma åt sitt hemstall. På alla våningar finns det lite stängda butiker, och redan nästa vecka ska de uppdatera så det finns mer saker att ta del av.
 
 
 
I bakgrunden ser vi lite stängda butiker, samt en dekorationsbutik för hästar.
 
 
 
I hästutrustningsbutiken kom det en hel del nya sadlar, träns och schabrak. Schabrak i nya fina färger, andra träns fast som nu finns i westerntränsformen och sadlar med mycket detaljer.
 
 
När man köper kan man filtrera efter färg, alfabetiskt, pris och level. I alla butiker kom det en hel del saker som redan finns i resten av butikerna, först tyckte jag det var dåligt, men nu när man tänker efter så är det ju faktiskt för att alla icke Star Riders och sådant inte kan nå alla dessa kläder, inte har tillräckligt med rykte eller helt enkelt inte kan komma in i området. Gallerian blir på så sätt rolig för alla, även om det inte är lika mycket nytt för de som kommit långt. Det nya systemet är jättefräscht och det är lätt att hitta, och det ser väldigt bra ut också.
 
 
Klädesbutiken erbjöd extra mycket fina huvudbonader, tröjor och handskar, sånt som är mycket viktigt i fina outfits. Handskarna kom i alla färger och former, och det är ju bra att kunna välja efter väder och årstid, det ger en mycket bättre spelkänsla om man rider i en jacka i Nordpolen (aka Dinodalen) än om man ridit i shorts och T-shirt. Och jag måste bara påstå hur mycket jag vill ha den där svarta kappan som hänger till höger, med vita knappar. Huuuuur snygg alltså?!
 
 
När man såg caféet var det riktigt, wow. Så himla mycket detaljer, så realistiskt och det var ju jättebra att det fanns mycket att välja mellan. Det gav verkligen en riktig cafékänsla!
 
 
 
I dekorationsbutiken såg det ännu en gång, helt fantastiskt ut. Jag vet dock inte om jag hittade något som var nytt ens? Det var ju lite tråkigt, vill ha mer fina benlindor och benskydd!
 
 
Varannan timme bjuder rapparen Raptor - en stor stjärna i Jorvik, på en konsert. Om du har (o)tur kanske han ger dig en autograf också. Väldigt roligt att se mer karaktärer från Star Academy i spelet, och scen idén var ju underbar.
 
 
 
 
Jag tycker denna uppdatering var väldigt viktig och rolig för alla spelare. För de som inte är Star Riders kan lätt nå fler snygga kläder, och sådant som finns i områden de inte kan nå. Mysigt ställe där alla kan hänga, och ha roligt tillsammans. Mycket snygga kläder och utrustning, och väldigt välgjort i både grafik och ljud. Det kommer utvecklas i framtiden, och få en skönhetssalong bland annat, så det roliga är ju inte slut än. Idén med en scen var väldigt rolig, en plats där de kan ha många evens i framtiden.
 
 
 
 


Anonym

Hej Alicia. Mobilversion är jättedålig bara så att du vet. Den laggar upp sig och kommentarerna blir jättekonstiga. Skulle vara väldigt tacksam om du fixade tillbaka webversionen till mobilen. Tack

Svar: Det går inte, den har aktiverats på alla bloggar och ingen kan göra något åt det
Alicia Starnight

2015-02-25 // 22:27:46

Du vet att det finns ett par nya jeansshorts? Jag tycker de är ganska..hmrfpth... Fula... Men du har längtat efter det vet jag? Om du går in i klädaffären och klickar på blåa byxor ser du :)

Svar: Bättre än de förra men inet så fina
Alicia Starnight

2015-02-26 // 07:53:22

Vad hittade du dom svarta handskarna på sista bilden ?😍😍👌

2015-02-26 // 07:58:18

Älskar uppdateringen. Var dock avstängd. Det löste sig. Men jag ska kanske spela idag. Ska bli sååååå kul!

2015-02-26 // 08:25:06

Tjena! Om du ville köpa den svarta kappan så finns den i Jarlaheim, jag tror det är samma! :D

2015-02-26 // 09:28:30

Uppdateringen super 5/5 sso hästar från mig! Färesten det var visst en hel del nya saker. Och att man kan filtera efter färg level och bokstavordning gjorde att man värkligen kunde hitta. SÅ man slipper sökar på sso database. Dock så kmr den som skapade sso database (kom inte ihåg spelarens namn) få mindre klick på sidan. Eftersom sso nu har organiserat de så bra i jorvik city.

Svar: Det betyder inte att de gör så med alla kläder
Alicia Starnight

2015-02-26 // 09:59:43

OMG tänk på natten i gallerian jättemygsigt ;)

2015-02-26 // 10:41:52
Anonym

Kan du inte göra ett inlägg och visa vad du köpte i gallerian? Om du köpte nåt;)

Svar: Köpte bara två träns
Alicia Starnight

2015-02-26 // 16:29:30

Har förälskat mig i den "bruna festkavajen" på sista bilden. GAH så snygg asså *-*

2015-02-28 // 11:28:50

Hahaha där är ju jag! 8D <3

2015-03-02 // 15:55:34

Det sägs att raptor ser " pedofilisk " ut! Sso tyckte det så de tog bort honom D:

Svar: Shit vad bra att han försvann, hatade honom
Alicia Starnight

2015-03-05 // 15:57:22

Hej! Jag undrar bara vart du har köpt ditt smink? Det är bara sååå snyggt <3

/Grace.S

Svar: I jarlaheim :)
Alicia Starnight

2015-03-07 // 19:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback