Mina hästar

 
Stormbeauty • "Storm" • Jorvikiskt Varmblod • Sto • 2002
Storm är en väldigt snäll häst att rida och hantera och håller sig lugn i alla situationer. Hon är en orädd och lyhörd häst som alltid ställer upp för ryttaren. Om man litar på henne så litar hon på en tillbaka och då går hon med på vad som helst och gör sitt allra bästa. En riktig läromästare som alltid försöker vara till lags, och passar alla ryttare oavsett kunskapsnivå. Stormborn är min äldsta häst och vi har följt varandra ända sen starten.
 
Storm är min första häst, när jag kom till Jorvik för att gå på ridläger i Moorland var hon den häst jag tilldelades. Vi hade väldigt roligt och förstod alltid varandra bra, så en kommentar vi alltid hörde var att vi var som gjorda för att vara tillsammans. Efter sommaren blev jag intagen till Jorviks hippologiska institut och började ett nytt liv på ön. Samtidigt fick jag erbjudandet om att köpa Stormborn och vi blev tillsammans indragna i ett stort äventyr som ännu inte tagit slut. Vi båda utbildas av Fripp och Aideens beskyddare, för att tillsammans kunna skydda Jorvik från mörka krafter. Jag och Stormborn är ett, hon är min Soulriderhäst och vårt band är det enda som vaktar ondskan som ligger begravd i djupet.

 
Fireknight • "Firren" • Holländskt Varmblod • Valack • 2000
Firren är en gammal ridskolehäst som jag haft i min ägo i mer än tre år. Han har tidigare stått i Moorlandstallet med min vän Lucy som ägare, men han såldes till mig så han skulle få den tiden han förtjänade. Hans specialitet är hoppning och galopp av olika slag. Han har sprungit in många medaljer i championaten genom åren och hade mycket kvar att ge, men han blev tyvärr skadad under ett lopp vilket gör att han inte mer klarar av att tävla. Han har gett mig så mycket och är en självklarhet i mitt stall, så trots det kommer han få stanna ända in i det sista. Numera följer han endast med på små ridturer och äventyr ibland, eller korta ridpass. Han är fortfarande en trevlig och framåt häst att rida, och varje ögonblick med honom är lärorikt. 
 

 
Darkbelle • "Bella" • Engelskt fullblod • Sto • 2004
Bella är en ung häst som är mycket pigg och glad vid ridning. Hon började utbildas väldigt sent i livet, och har därför mycket kvar att lära. Hon var till en början ganska lättskrämd och tillbakadragen, och hade svårt för att prova på nya grejer. Men tog man det i långsam takt och var bestämd men snäll så gick det alltid. Hon kräver fortfarnade tid när det gäller nya saker, men när hon känner sig säker gör hon med glädje alltid sitt allra bästa. Bella passar till alla ridgrenar, men det hon tycker om allra bäst är just att hoppa. Oavsett terräng så galopperar hon ivrigt mot alla hinder och hoppar smidigt över med spetsade öron. Dressyren tycker hon är lite tråkigare, men hon har fin form och vackra gångarter. Så länge man är tydlig med allt inom så är hon superduktig! 

Bella föddes på ett Jorviks bästa fullblodsstuterier en varm dag i Mars. Ett par år senare åkte jag dit för att leta allroundhäst, och jag blev kär vid första ögonkastet. Jag såg en häst med så mycket glädje och kapacitet för mer! Efter provridningen så insåg jag att det skulle bli mycket jobb till en början, men hon var ett självklart val som jag aldrig ångrat. Nu tävlar vi en hel del i fälttävlan och vi har kammat hem en hel del priser!
 
Minitrouble • "Tobbe" • Jorvikisk ponny (Kat B) • Valack • 2003
Tobbe är en pigg och samarbetsvillig liten ponny med mycket energi. Han är lydig och framåt att rida, och försöker alltid prestrera sitt allra yttersta. Han är lugn av sig, men han har mycket spring i benen och lägger gärna in ett litet bus då och då för att liva upp stämningen. I stallet däremot är det varken eller, vissa dagar springer han ut genom boxdörren så fort man vänder huvudet till och ibland står han snällt still. Tobbes inriktning är banhoppning, han har otrolig teknik när han hoppar och svänger både snabbt och smidigt. Trots att han inte ens når 120 cm i mankhöjd kan han hoppa en hel del höga hinder! Han är duktig även i hoppning och terräng, så länge man är bestämd och vägleder så går allt galant. Förutom hoppning så gillar han mat och godis väldigt mycket, men bara att stå och gosa i stallet går också för sig.
 
Istället för en spelinfo, berättar jag lite riktig info. Han är nämligen en ponny som jag red i det verkliga livet, och är verkligen den häst jag tycker om allra mest. Jag kommer alltid minnas när jag fick reda på att det kommit en ny ponny på ridskolan som nioåring. Han stod där och tittade med nyfikna öron över boxdörren när jag kom och hälsade på honom. Jag tilldelades honom väldigt ofta på lektionerna, och han blev snabbt den jag red mest. Vi båda njuter alltid av varandras sällskap och har väldigt kul tillsammans. Vi har verkligen utvecklats och han har lärt mig mig så himla mycket. Jag är honom evigt tacksam, för alla roliga minnen vi haft och hur mycket han lärt mig i min ridning.

 
Snowangel • "Nowa" • Jorvikisk ponny (Kat C) • Sto • 2006
Nowa beskrivs oftast som drömponnyn, hon är nog världens snällaste och älskar att bli ompysslad. Hon är duktig vid all ridning och lyder minsta lilla vink, alltid framåt och så lätt att ha och göra med. Hon är motsatsen till de flesta ponnys, alltid orädd och lugn oavsett situation, vilket gör henne till en stabil ponny som passar alla ryttare oavsett erfarenheter. Hon har fått sitt fullständiga namn på grund av hennes kärlek till vintern och snön, i snön är hon nästan okontrollbar och går piggt med huvudet högt. Man måste vara säker i sadeln för att inte flyga av när hon busar av glädje. Det slutar oftast med att hon lägger sig ner rullande med sadel och allt, därför försöker man sig mest hålla sig inne när snön täcker marken. Hon rids i alla grenar, men jag har utbildat henne extra mycket inom dressyr och trickträning.

Nowa föddes en kylig och blåsig höstnatt i Jorvikstallet, åskan dundrade och regnet öste ned. Månaderna gick och hon växte mer och mer. När hon var ute i hagen när snön fallit ner till marken var hon omöjlig att få in till stallet igen. Hon njöt i snön och kunde springa runt och busa med hästkompisarna riktigt länge. Nowa och hennes föräldrar ägdes av Herman, hon utbildades av ett par ponnyälskande stallflickor vid 2 års ålder och blev väldigt bra omhändertagen. Efter en liten ekonomisk kris tvingades dock några hästarna att säljas och Nowa var en av de. Jag sökte en till ponny som sällskap till Tobbe, så när jag fick erbjudandet nappade jag direkt.
 
Angelchaser • "Athena" • Arabiskt fullblod • Sto • 2003
 Athena är en väldigt vacker häst att titta på, och hon är precis lika magisk i dressyren! Hon har flytande gångarter och stor passion för svåra rörelser. Hon tävlar på medelsvår nivå och det går bara bättre och bättre! Athena är lydig att rida, pigg och ser alltid positivt på nya saker. Hon försöker alltid klara de krav som ställs på henne och ger aldrig upp innan hon är nöjd med sin egen prestation.
 
Athena föddes en februarimorgon, samma dag som alla hjärtans dag. Solen sken över Jorvikstallet och Herman gick ut i stallet och välkomnade det lurviga fölet. Men något var fel, hon var svag och orkade inte ställa sig upp och dia. De fick ringa veterinären men de kunde inte hitta vad som var fel. Alla försökte hjälpa henne, läget var kritiskt och hon var väldigt nära döden. När alla förlorat hoppet, så reste hon sig plötsligt upp. Från ingenstans fick hon energi, och blev bara bättre efter det. Kort efter det namngav de henne efter hennes kämparglöd.
 
Sunbeam • "Nemo" • Jorvikisk ponny (Kat C) • Valack • 2007
Nemo är en ung och tuff liten kille, men ganska osäker av sig i nya situationer. Han testar sin ryttare väldigt mycket innan man lärt känna honom, men när man klarat av det stadiet är Nemo väldigt lydig och duktig, och arbetar gärna. Hans favoritgren är hoppningen, och tur är väl det för han är en snabb ponny med god hoppteknik! Förutom det älskar Nemo att bada över allt annat! Han rusar ned i vattnet och sparkar med hovarna så det plaskar något otroligt, och det gäller att hålla koll på honom så att han inte simmar ut till sjöss. När man går förbi ett vattendrag så får man göra det på egen risk. Han tycker det är himla roligt med vatten, och kan vara omöjlig att få över vattenhinder och hittas ofta lekandes i sin vattenhink.
 
Jag hittade Nemo när jag besökte en liten gård i Norra Jorvik. Jag gick för att titta på dem söta små liven i en hage och Nemo sprang snabbt fram i hopp om att bli ompysslad. På provridningen var han väldigt envis, men jag insåg att han verkligen skulle kunna lära mig något så jag valde att köpa honom. Trots hans envisa beteénde är han en snäll ponny i all hantering, och om man har tur en riktig kelgris.
 
Evernight • Frieser • Sto • 2004
Evernight är väldigt vänlig av sig och respekterar alla i stallet och på ryggen. Hon är snäll och lugn i all hantering och skulle aldrig göra någon illa. Det bästa hon vet är dressyr och att utföra olika trick, tur är väl det, för det är det hon är allra bäst på. Hon har magiska steg, är mjuk och smidig och har det väldigt lätt för sig. Hon tävlar medelsvåra klasser och är lätt att känna igen på banan då hon under alla sina tävlingsår har bugat i slutet på alla dressyrprogram. Evernight är som en sagohäst i både utseende och psyke - orädd och lugn i alla situationer och ställer alltid upp för ryttaren. Man känner sig verkligen som ett med hästen när man rider henne!
 
Evernight föddes i en bergskedja i norra Jorvik en regning och blåsig höstnatt. Det var den värsta stormen på tiotals år och det var farligt att bara sätta foten utanför dörern. Hennes ägare omkom i stormen då deras tak drev de ned för berget när det lossnade. Fölet och hennes mamma överlevde, men var helt övergivna i några dagar innan ett par vänliga hästskötare hittade de och tog de till en stor, varm box i Jorvikstallet. Åren gick och Evernight utbildades i dressyr av de bästa i Jorvikstallet och ägdes av många elitryttare. 
 
Wildfire • "Wilda" • Jorvikisk ponny (Kat C) • Sto • 2009
Wilda är ett ungt, busigt ponnysto med mycket egna åsikter. Hon är riktigt envis och gör det hon själv vill hela tiden. Något typiskt för just henne är att göra fartfyllda bockserier, då det är omöjligt att sitta kvar. Det gäller att vara jätteenvis för att få henne arbeta bra och man måste visa vem som bestämmer varje ridpass. När man har kontrollen är hon snäll att rida och gör utför övningarna väldigt bra. Det bästa hon vet är galopp på ängarna, det gäller att hålla in henne ordentligt för att hon inte ska ta bettet och dra iväg. Egentligen gör hon ingenting med avsikt att skada någon, utan vill bara göra det tråkiga arbetet lite roligare. Trots hennes storlek är hon mycket snabbare än de flesta större hästar, "lika snabb som en löpeld", brukar folk säga.
 
Wilda är föl till min andra ponny Nowa. Innan jag bestämde mig för att ge henne en chans bodde hon på Jorvikstallet. Tränarna eller de som red henne var aldrig tillräckligt envisa, det fick henne att tro att hon var chefen över allt och alla. Hon var för svår för tränarna där, så hon skickades till en tjej som verkligen byggde broar mellan de två. Hon flyttade utomlands vilket gjorde att Wilda bara stod i hagen och togs på promenader. Hon var nära att tas bort eftersom hon var så himla svårsåld, men jag ville verkligen ge henne en chans. Speciellt eftersom hon var Nowas föl. Så det ska nog bli ponny av den här busen.

 
Dragonborn • "Aragorn" • Tinker • Hingst • 2003
Aragorn är en snäll och mysig liten kille, som älskar att hitta på saker tillsammans med sina ryttare. Supertrygg häst som gör allt man ber om och har därför varit med på en hel del nybörjarturer. Han har varit med på en hel del uppvisningar och kan en hel del trick, till exempel att buga och stegra. Aragorns favoritställe är skogen och bergen, han tycker det är jätteroligt att hoppa och klättra bland stock och sten. Stallets egna lilla skogsmulle!
 
Aragorn föddes på Jorviks finaste Tinker stuteri. Ägaren fick ett väldigt högt bud på honom, och sålde honom direkt. Han kom till ett jättebra hem där de utvecklade han i NH, och han var med på mycket uppvisningar och shower i flera år. För att vila från sådant såldes han vidare, och då kom han till mig.
 
Summerdale • "Melody" • Andalusier • Sto • 2004
Melody är ett gammalt dressyrproffs av rasen Andalusier, renrasig och direkt från Spanien. Hon är väldigt vänlig, lättlärd och älskar att ridas i dressyr. Hon har ovanligt flytande rörelser, är mjuk och ledig i kroppen och utövar de svåraste övningarna utan det minsta problem. Särskilt duktig är hon i spansk skritt! Hon började tävlas i dressyr i ganska tidig ålder, men utvecklades väldigt snabbt. Hon klarade varje dressyrprogram med höga poäng och räknades till ett av världens proffs.  
 
Melody tävlade i 5 år världen över för Spaninen med en väldigt erfaren ryttare. De blev tillsammans superduktiga och var kända världen över. Hon reds och kördes dock lite för hårt, så hon fick små pålagringar i knäna. Alla tog hårt på det och hon såldes billigt vidare, alla hörde ju om detta och det gick många falska rykten vilket gjorde att hon aldrig blev såld - det lät nämligen värre än vad det var. 
 
Jag hittade henne på en hästmarknad och insåg att hon verkligen behövde ett nytt hem. Jag räddade henne från tävlingsvärlden genom att köpa henne, och nu tränas hon smått i dressyr och körs ibland. Hon har verkligen fortfarande kapacitet och är fortfarande jätteduktig i dressyr. Trots skadorna i knäna kan hon nästan arbetas som en helt vanlig häst.
 
Moonlight • "Luna" • Tinker • Sto • 2003
Luna är ett moderligt och vänligt sto i sina bästa år. Hon är lugn och riktigt snäll, men i hagen är det bus och spring hela tiden.Hon har verkligen många sidor och har därav varit ett ljus för alla, hästar som människor. Hon tar hand om alla hästar i stallet och försöker jämt se till att de har det bra. Tricktränats har hon gjort en hel del, men något hon verkligen tycker om är att hoppa. Hennes hoppteknik är mycket mer annorlunda än andra tinkers, och hon är faktiskt inte särskilt klumpig. Det hänger en hel del vinstrosetter från hoppningen på hennes prishylla, men hon tävlas inget mer än för skoj skull. 
 
Luna föddes en mörk novembernatt på en hobbygård i södra Skördebygden. De födde upp Tinkers för ryttare som ville ha hästar till mindre tävlingar samt träning. Hon var på gården en hel del år där hon verkligen trivdes och blev en riktig läromästare. En riktig "natthäst" var hon också, skulle jämt springa i hagen på natten, därav hennes namn. I man, svans och hovskägg har hon bruna toppar. Ägarna brukade jämt skoja om att leran färgat hennes toppar, många gånger undrade de var hon var i hagen. Hon smälte nämligen in i lerpölarna i hagen när hon låg i de. 
Thundertornado • "Turbo" • Jorvikisk ponny (Kat B) • Hingst • 2008
Turbo är en livlig ponnyhingst på sju år. Han är ett riktigt busfrö som älskar att springa. Om han fick välja skulle det vara full fart hela tiden, det har bidragit till hans namn och hans inriktning som är ponnygalopp. Han är väldigt försiktig och osäker på människan, på grund av hans bakgrund. Därför behöver han en lugn och mjuk ryttare och arbetas just nu för att lära sig lita på andra människor. Jag är just nu den enda personen han har förtroende till, och tycker mycket om att ridas och vara med mig. Det märks mycket på honom när han är trygg, då är han hur glad som helst och försöker alltid göra sitt bästa. Liva upp stämningen med småbus gör han gärna också!
 
Turbo hittade jag i Skuggåsarna på en ridtur, den ovårdade, smala ponnyn var livrädd för en varg som närmade sig honom. Han gnäggade väldigt högt, det hördes på väldigt långt avstånd, så man kunde inte lämna den stackars ponnyn i sticket. Jag hade ett rep i ryggsäcken som jag band löst runt hans hals efter jag skrämt iväg vargen och ledde honom lugnt ifrån platsen. Han var väldigt hetsig och stressad och var osäker på både omgivningen och på mig. Jag fick ta honom till veterinären där han skyggade för allt. Han hade inte fått mat på ett bra tag, pälsen var tovig och han blödde lite här och var. Efter vi ringt runt och annonserat med mera, fick vi veta att ponnyn blivit lämnad kvar på Jorvik när ägarna flyttat utomlands. Han fick stanna hos veterinären och äta upp sig ett tag, men han behövde ett hem. Jag hade inget emot att ta honom, jag trodde på ponnyn och han fick följa med mig hem. Han är riktigt gosig när han känner sig trygg!
 
Goldtear • "Leia" • Nordsvensk • Sto • 2004
Leia är en snäll och gosig häst som alltid försöker vara till lags. Hon är som en liten arbetsmyra, anstränger sig för att försöka förstå och lära sig nya saker. Förutom det så är hon väldigt snäll att rida och hantera, hon tar alltid hand om alla och anpassar sig efter ryttaren. Hon passar bra till nybörjare, men kan även ge de mest rutinerade ryttarna en utmaning. Det hon tycker om allra mest att göra är att följa med på ridturer, eller så kallade "äventyr", i hennes ögon. Hon är en urstark häst, så hon följer gärna upp på klättring i bergen eller upp i de snötäckta områdena. En trogen häst som följer en genom eld och vatten, och älskar att utvecklas tillsammans med sin ryttare.
 
Leia föddes i Byn Valedale, hennes föräldrar var kraftiga arbetshästar som hängde med på turridningar bland glaciärerna eller drog timmer till stugorna i Firgrove. De båda var två riktigt snälla hästar, som älskade att arbeta och vara sin ledare till lags. De var alltid tillsammans, och fick en hel del fina föl. De alla hjälpte till i skogarna för att dra timmer när de blev äldre och de stod uppstallade i Valedalestallet. Leia var en av de fölen, varje dag var alltid lika rolig enligt henne, hon älskar att arbeta och följa med överallt. Tillslut behövdes alla hästar inte lika mycket längre, Leia var en av de hästarna som såldes vidare. Jag var lite tveksam, men efter provridningen var jag helt såld. En jättehärlig häst som man inte kan motstå!
 
Emberpearl • "Embla" • Nordsvensk • Sto • 2004
Embla är en riktigt kärleksfull häst med stort hjärta. Hon skulle aldrig skulle få för sig att skada någon, är alltid snäll och försöker ta hand om alla så gott det går. Hon är den som alltid gnäggar välkomnande i stallet på morgonen och får en att bli alldeles varm i hjärtat. Embla är pigg och glad att rida och hon brinner verkligen för hoppning i skogen och bergsklättring. Hon är väldigt samarbetsvillig och försöker göra allt så bra hon kan. Hon kan ibland få för stora krav på sig själv och kan bli lite sur på sig själv om hon misslyckas, då lägger hon in ett litet bocksprång men fortsätter sedan som vanligt. Hon passar lika bra till dressyr på banan som på uteritter i svår terräng.
 
Emblas rötter är från de norra delarna av Jorvik, där hennes förfäder levde vilda ett bra tag. En stor del av flocken tillfångatogs och tämjdes för att ha bra hästar i det kalla Dinodals klimatet för hundra år sen. De var med på A.A.E's expeditioner och avlades självklart vidare trots att A.A.E lämnade dalen. Jag köpte henne i Valedalestallet när jag kände att jag behövde en till äventyrshäst.
 
Lionking • "Aslan" • Norsk fjordhäst • Valack • 2005
Aslan är en liten fjording utöver det vanliga - pigg och lyhörd och väldigt duktig i alla grenar. En riktig läromästare som är lätt och rolig att rida oavsett erfarenhet. Aslan tycker mycket om att hoppa och är väldigt smidig på alla underlag så han hänger väldigt ofta med på uteritterna eller på terrängträningarna. I början testar han gärna sin ryttare men när man vunnit det slaget så är han hur mysig som helst. En riktig guldklimp som lämnar avtryck i hjärtat på alla han möter!
 
Aslan har fått sitt namn efter lejonet i Narnia på grund av hans fluffiga päls. Han har i hela livet bott hos kallterna i Dinodalen, vilket är förklaringen till hans päls. Kallterna har haft han ända sen hans födelse innan jag köpte honom. Han stod och väntade på en ny ägare uppe i Dinodalens berg och vi klickade direkt.

 
Silvershadow • "Salphira" • Norsk fjordhäst • 2004
 Salphira har alltid gett gott intryck på alla hon träffar och folk blir alltid lika förvånade över hennes kunskaper. Precis som sin bror Aslan är hon inte den här "typiskt klumpiga fjordingen" utan är en jättefin häst som passar bra för alla grenar. Hon flyger över alla hinder utan problem och klarar lätt de allra svåraste sakerna i dressyren. Salphira är framåt vid ridning och riktigt positiv av sig, hon älskar verkligen att testa nya saker och ger inte upp i första taget. Hennes passion är dressyr, hon har riktigt fin form och utmärkta gångarter. 
 
Salphira har ägts av Kallterna under hela sitt liv och har tränats mycket. Det var aldrig tänkt att hon skulle säljas, men när hennes bror Aslan som jag tidigare köpte försvann blev hon väldigt orolig. De har varit oskiljaktiga, och varken Nanook, Sedna eller jag ville sära på dem. Vi bestämde ett pris som funkade för oss alla och hon fick komma tillbaka till sin bror igen. Ett köp jag inte ångrat, hon är riktigt fin och lyser verkligen upp ens dagar med sitt härliga lynne. 
Nightwalker • "Akira" • American Quarter Horse • Sto • 2008
Akira är en liten flicka med mycket energi, som älskar att galoppera både långa och korta sträckor, i alla slags väder och terräng. Hon är en väldigt målmedveten häst, som alltid försöker prestrera sitt yttersta för sin ryttare. Men hon har mycket kvar att lära, hon kan fortfarande vara lite busig när hon blir uttråkad och lägger in en bockserie för att liva upp stämningen. Hon används som allroundhäst då hon är väldigt duktig i de flesta grenar, en smidig häst som hur lätt som helst flyger ett 120cm hinder eller rusar igenom en pole bending bana. Extra god potential har hon inom western och galopp, så det är det vi inriktar oss mest på just nu. En riktigt gosig häst som man lätt kan utvecklas tillsammans med.
 
Akira föddes en varm vårnatt på de Glömda hedarna. Det lilla svarta fölet med en ringstjärn i pannan, hade just sett solens ljus för första gången och hon spetsade nyfiket öronen när hon fick syn på sin flock. Den stora, Quarterflocken gick lös på fälten året runt och togs omhand av Jorvikstallets invånare. När Akira fyllt två tog Herman och stallflickorna hem några två-åringar för inridning. De välutbildade hästarna väl, innan de sålde de vidare, och när jag såg Akira för första gången var hon ett självklart val bland de andra fina Quarterhästarna

Skyheart • "Shireen" • American Paint Horse • Sto • 2006 
Shireen är ett väldigt förståerligt och klokt sto med ett hjärta av guld! Hon är väldigt pigg av sig, och alltid den glada typen som alltid försöker och utan tvekan antar nya utmaningar. Hon har god potential för alla grenar, men terräng är det hon gillar allra bäst då hon älskar kombinationen av hoppning och distans. På ängarna tycker hon det är så kul så det gäller att vara stadig på hand och hålla in henne då hon tänder till och försöker utan att tänka dra iväg i ännu högre hastighet. Men bara man påminner henne ordentligt håller hon sig lugn, och hon skulle aldrig försöka skada någon med flit. En riktig klippa som hoppar allt som kommer i hennes väg och uppskattar lika väl ett pass på terrängbanan som mys i stallet. Hon visar väldigt gärna sin kärlek till ryttaren och är på så vis en riktigt gullig häst.
 
Shireen föddes i på en gård i Skördebygden en vacker sommarkväll. Solen höll precis på att gå ner när fölet fick se ljuset för första gången. Samtidigt på gården fölade ett annat sto, första gången precis som för Shireens mor. Men något var fel, Shireens mor bara stötte bort henne, hon sparkade och bet efter det stackars livliga fölet och ville verkligen inte veta av det. De fick binda upp stoet för att fölet ens skulle få dia och det blev bara värre. Men en gång i hagen så närmade sig lilla Shireen det andra stoet, som tittade nyfiket på henne med spetsade öron. Och trots att hon precis hade fått ett föl hon med, så lät hon henne dia. Detta sto blev Shireens "fostermamma" och hon blev snabbt bästis med stoets andra föl.
Braveheart • Morganhäst • Hingst • 2002
Braveheart är en snäll och glad läromästare - välutbildad, orädd och trygg i sig själv. I ridningen är han framåt men ändå lugn, och skulle aldrig få för sig att hitta på något dumt. Han är lätt att rida och gör allt man ber honom om, sålänge man själv gör rätt. Duktig i alla grenar och har därför en inriktning på fälttävlan, där han tävlats i ganska höga klasser. Han hoppar allt som kommer i hans väg och utför alla dressyrövningar väl. En häst som klarar det mesta, och kan lika väl lära en nybörjare något som en rutinerad ryttare! Det allra bästa han vet är terräng, att hoppa hinder i skogen tycker han är superkul!
 
Braveheart föddes en juninatt på en tävlingsgård långt norrut på ön. Som föl var han väldigt klok av sig trots sin unga ålder, och hade mycket spring i benen. Han studsade gärna hit och dit och försökte alltid få fart på sin mamma i hagen. Han var (och är fortfarande) väldigt social av sig och ville följa med på det mesta, han var lite mer som en hund när hon var liten! Och som bara någon månad gammal sprang han runt i paddocken som en galning och hoppade över bommarna som låg där medan hans mamma reds i dressyr. Han utbildades väl och blev en duktig tävlingshäst. Jag köpte honom då jag sökte en ny allroundhäst och Braveheart var ett självklart val.
Eveningstar • "Nina" • Morganhäst • Sto • 2004
Nina är en bestämd dam och stallets egna lilla drömhäst till utséendet. I ridningen kan hon däremot vara lite svår, pigg och alltid på språng. Att galoppera är en av de sakerna hon tycker allra bäst om, så det gäller att vara beredd så hon inte råkar bli för stark och dra iväg för fort. Men hon skulle aldrig försöka vara elak mot någon med flit. Hon har alltid spetsade öron, vända mot nya äventyr! Rolig att rida då hon har stark vilja och tar sig an alla utmaningar med glädje, oavsett ridgren. Hon är duktig på det mesta och används därför som allroundhäst, men tränas allra mest i dressyr och terräng. 
 
Nina föddes i ett stall kopplat till Rodilla Ridskola i norra Jorvik år 2002. Hon var ett livligt föl som gärna försökte busa upp alla andra i hagen och älskade att springa runt på ängarna dagen lång! Hon utbildades till en början bara i dressyr och hörde till en av de duktigaste. Men de märkte ganska snabbt att hon blev uttråkad av att bara ridas i dressyr och såldes till en familj Firgrove beläget i Silverglade där hon kunde få mer variation i ridningen. Väl här valde jag att köpa henne efter att jag sett henne i ett av försäljningsstallen, familjen kunde av ekonomiska skäl inte längre ha kvar henne.
Megaking • "King" • Shire • Hingst • 2004
King är ganska ny i stallet, men han har redan satt sig på tronen. Han är bestämd av sig och en rättvis ledare, men riktigt snäll och gosig att ha och göra med. King är Shirehäst och därmed den största hästen av alla i stallet och mäter 183 cm i mankhöjd. Han är stark och kraftigt byggd vilket gör att han passar bra till olika sorters gårdsarbete. Förutom det så brukar han tricktränas en del och hänga med på ridturer. Han har lätt för sig och vill alltid lära sig nya saker vilket gör han rolig att arbeta med. I ridningen är han framåt och lyssnar bra på alla hjälper, men väldigt lugn och trygg att rida oavsett kunskaper. 
 
King kommer från ett fin gård belägen på norra delen av ön som i urminnes tider fött upp Shirehästar inför utställning. Han var det glada fölet som alltid sprang runt och försökte busa med de äldre hästarna i hagen eller ställde till med trubbel. Han reds in och användes till en del gårdsarbete innan han såldes. Han är nämligen fux, en otillåten färg för Shirehästar så han passade inte på utställning. Men han var lugnt den charmigaste på marknaden vilket gjorde att han var den som fick följa med hem. 
 
 Flashspirit • "Feykir" • Islandshäst • Hingst • 2004
 
Flashspirits fullständiga namn är Feykir från Jorvik, men vid tilltal används bara Feykir; som betyder stormvind eller "den snabbe"på isländska. Han är full med bus och spring i benen, och man vet aldrig vad han kan hitta på, därav hans namn. Feykir har mycket egen vilja och blir fort uttråkad, så det gäller att hålla honom sysselsatt med varierande arbete för att han inte ska komma på andra tankar och busa för att göra arbetet lite roligare. Feykir kan uppfattas som en svår och jobbig häst, men han är väldigt snäll och när han får göra något han tycker om gör han det med glädje, är fokuserad och gör det så bra han kan. Det bästa han vet (förutom fullt ös på vidöppna ängar) är att följa med på ridtur i svår terräng och hoppa i naturen. Han följer mer än gärna med på alla äventyr oavsett klimat, väder och temperatur. 
 
Det var en kylig vårmorgon. Gräset var täckt av frost och det nyfödda fölet låg tätt bredvid sin mamma på den kyliga bädden ute i hagen. Solen hade precis stigit upp och sken med sina varma strålar på de vidsträckta holmarna och den knäpptysta byn på höjden intill. Bara några minuter tidigare hade den lille hingsten sett ljuset för första gången, utan några aningar om vad som komma skall. Bara några dagar senare började Feykir vakna till liv ordentligt, han hade stora likheter med en studsboll; han var överallt och ingenstans, så att säga. Han galopperade runt och busade så fort han fick chansen, och namnet kändes rätt självklart för alla som någonsin sett en skymt av honom.
Wildfire • "Eldur" • Islandshäst • Hingst • 2005
 
Wildfire's fullständiga namn är Eldur från Jorvik, men vid tilltal används bara Eldur; som betyder eld på isländska. Om du har detta i åtanke när du tar dig en titt på honom är det nog inte särskilt svårt att komma på vad som inspirerade de första ägarna till namnet.
 
Eldur är nog världens snällaste häst; han är lugn, tar hand om alla (lika väl människor som andra hästar) och gör inte en fluga förnär! Dessutom är han ett riktigt charmtroll som älskar att mysa liggandes med huvudet i ens knä; fast bara att få luta huvudet mot ens axel eller pussas lite i ansiktet duger för honom. Andra saker han tycker om är dressyr och trickträning, och han är faktiskt egentligen ganska lekfull av sig och gillar att lära sig nya saker samt visa upp vad han kan. I ridningen är han framåt och ser alltid positivt på saker och ting, vilket gör att han klarar att utföra det mesta väl. Han är en äkta pärla som skulle gå igenom eld och vatten för att uppfylla de krav som ställs på honom.
 
Dagen Eldur tog sina första steg var en varm dag i slutet av sommaren. På en gård i Epona där alla precis som vanligt sover såhär pass tidigt på morgonen, föddes ett livligt litet föl inne i stallet. Solen stod lågt på himlen men solstrålarna lyckades ändå tränga in försiktigt genom fönstren, precis i tid till hans födelse. När familjen vaknat drog de sig ut till stallet för att kolla till det förut högdräktiga stoet, men nu låg det istället ett fuxfärgat föl vid hans sida. Hanss färg påminde dem alla om en eldsflamma och som liten älskade hon att galoppera vilt i hagen, så namnet kändes självklart för allihopa.

 
Totalt: 24 hästar
 


HAR DU SÅLT LEIA :O

Svar: Oj nej, glömde lägga dit henne hahah
Alicia Starnight

2014-11-09 // 19:30:53

du har skrivit m ens i ö gat afd ud gf oj min katt klev på mitt tangentbord, du har råkat skriva att du har 2 hästar som heter Ninja =D

Svar: Oj, tack för att du sa till! :D
Alicia Starnight

2014-11-09 // 19:31:30

huh blev jätte rädd D:

2014-11-09 // 19:55:32

Om jag köper en nordsvensk, kan jag också döpa den till Goldtear eller tycker du att jag härmar dig då? Är väldigt sugen på en ny häst nämligen...
Kram

2014-11-11 // 16:03:58

Jag tycker att Eddie var så sjukt gullig♥

2014-11-15 // 22:14:13

Sååå söta! men hur kan du veta all denna historia om hur hästarna växte upp? Hitta du på eller är det sant?? :D tack fall du svarar<333

Svar: Hittar på lite för att alla ska ha lite olika personligheter! :)
Alicia Starnight

2014-11-16 // 13:54:20

Jätte kul att höra om hästarnas historia jag brukar säga att jag köpte dom på gårdarna

PS. Skulle jätte gärna vilja vara med i shady perls

2014-11-23 // 16:15:18

Såååå fina!

2014-11-26 // 16:33:18

Så söta dina hästar är!🐴

Svar: Tack! :D
Alicia Starnight

2014-11-29 // 10:37:17

hej alicia jag undrar om du kan skriva ett inlägg om hur man gör runda kanter i header, menyn, inläggsidan och bilderna

Svar: Jag lärde mig via google, så googla på runda hörn med css :P
Alicia Starnight

2014-12-11 // 07:09:31

OMG!!!!!!!!! så avis på dig! två fjordingar. skulle jag kunna få ett tips hur man levlar snabbare?

Svar: haha aw :D har inget tips på att levla snabbare, går alltid lika långsamt
Alicia Starnight

2014-12-12 // 16:49:44
Amanda

Hej alicia, hur får man vildhästar på mac? Kram c:

Svar: Sorry, vet inte
Alicia Starnight

2014-12-12 // 21:39:20

ssssssssssssååååååå ssssssssssssssssssöööööööttttttttaaa

2014-12-14 // 11:38:24

1. hur får man vildhästar på asus och vart hittar man de? 2. hur tar man skärmbild/ filmar skärmen på asus?

Svar: Vad är asus?!
Alicia Starnight

2014-12-16 // 17:11:57

HAJJ!! älskar dig såså mycket och om du ville breva mig om något ( VAD SOM HELST ) så skulle jag ALDRIG slänga det och fota det! :P tack för att du finns <3<3

2014-12-17 // 17:59:11

förresten jag heter eve :P evelyn moonlord ;)

2014-12-17 // 17:59:41

vilken server är du på? jag har en life time gubbe på server 2 o en på 3! om du är på en av dem servrarna kan vi välmötas!

tacksam för svar!

Svar: är på server 1
Alicia Starnight

2014-12-19 // 14:20:27

Asus är en dator och vilket tema har du?

Svar: Vet inte, har inte asus
Alicia Starnight

2014-12-20 // 15:16:29

Dina hästar är så söta! Jag har försökt med blogg.se många gånger men det blir bara konstigt😁. Har du något förslag??

Svar: Förslag på vad?
Alicia Starnight

2014-12-25 // 08:36:02

Hej! Är nt populär med kallterna än :( så jag undrar hur mycket kostade den "klassiska fjordingen?" alltså din Lionking

Svar: 790
Alicia Starnight

2014-12-25 // 09:02:49

Tack<3

2014-12-25 // 19:55:53

Dina hästar är sjukt söta <3 PS: älskar denna blogg, kollar varje dag c:

Svar: ¨Åh tack :D
Alicia Starnight

2014-12-26 // 16:43:17

Oj förlåt, jag råkade skriva '' Wolfhsmith '' på första kommentaren men jag menade Wolfsmith cx

2014-12-26 // 16:44:27

hej jag vill vara med i klubben du är med i så snällt om jag får :)

Svar: Den är endast för gamla SP medlemmar, sorry
Alicia Starnight

2014-12-26 // 22:33:42

har spelat i 2 år nu :(

2014-12-27 // 17:39:07

Jag blev star rider för t dagar sedan jag undrar när man låser upp gyllene åkarnas dal och dino dalen

Svar: Dinodalen i level 15 och Gyllenåsarnas i ungefär 14
Alicia Starnight

2014-12-28 // 18:07:28
Laila

Du har ju världens fantasi & jag läser som en tok <3 cx Dina hästar är grymma ju!! :D <3

PS. Din blogg är den bästa som finns på hela google!!! :D <3 Kollar den hela tiden! :D <3

// Laila (Ditt största fan *-*)

Svar: Åhå, tack så jättemycket <3
Alicia Starnight

2014-12-29 // 13:43:44

Jag hittade bloggen idag och har redan läst hela du har världens fantasi! Vilken sida skulle du rekommendera att göra en blogg på?
Har du någon gubbe på server 2? Det skulle betyda allt om du kanske kunde posta mig ( på StarStable ) och typ säga att det är du. Det skulle betyda allt för mig.

// Gurkan❤️

Svar: Åh så roligt! :D Jag rekommenderar iallafall blogg.se, men jag har tyvärr inget server 2 acc :/
Alicia Starnight

2015-01-05 // 22:42:16

hej vilken häst rider du mest?

Svar: Salphira just nu
Alicia Starnight

2015-01-05 // 23:34:35

Köper du en till häst så har du 20 ^^ måste ju firas hihi.
Jag har en seriös fråga, googlat som satan men hittar inget fungerande! (vill komma igång med en sso-blogg) och letar efter hur man gör dropdown fast utan att länka till andra hemsidor.. eller vänta. Måsta jag först göra alla inläggen om mina hästar för att sen kopiera dess länkar o klistra in..? okej tror jag kom på svaret haha

2015-01-17 // 02:04:06

vilken är din favorit ponny? vill ha en till ponny så vill gärna veta vilken som är din favorit så gag kanske kan köpa en lika dan i så fall.

2015-01-19 // 18:37:31

hur tar man såna bilder på hästar och sånt????????!?!?
måste få veta!!!!!!!!!!

2015-01-21 // 17:05:44

Hur tar man sådana bilder när en häst går utan ryttare? Tacksam för svar!♡

Ps: Din blogg är den absolut bästa!!! Kollar den varje dag!!

Svar: åh tack :D sök på vildhästbuggen, starstable på google :)
Alicia Starnight

2015-01-25 // 20:03:46

Jag älskar din blogg!!!!!Kan vi bli poolare på på spelet?!

2015-01-28 // 11:22:42

Glöm inte Aramis! <3

Svar: Nejdå, har inte skrivit någon info om han är, lite svårt efter 20 hästar xd
Alicia Starnight

2015-02-08 // 20:38:18

HAHAHA Jasmine där uppe, "du har skrivit m ens i ö gat"

Svar: HAHAHAH
Alicia Starnight

2015-02-09 // 16:08:20

Din goldtear som kalls leia, jag heter leja fast med j istället för i<3❤️😊😊

2015-02-12 // 14:32:05

Ååh! Vad fina hästar du har! 😀
Vilken server är du på?
Tacksam för svar!! ☺

Svar: Heejsan! åh tackar :) Jag är med i klubben lame town på air star servern :)
Alicia Starnight

2015-02-13 // 18:37:19

Hej Alicia:). Jag skulle vilja veta en sak om gyllendeåsarnasdal? Jag är i början på lvl 14 och undrar när gåd uppdragen kommer öppnas och när man kommer till GÅD.

Skulle vara tacksam för ett svar: ).

Svar: Dom kommer nog snart!:D
Alicia Starnight

2015-02-15 // 19:12:33

Jag bara älskar den svart, vita tinkern. jag har också en sånn som heter Skyshadow

2015-02-18 // 19:55:32

Hej Alicia!
Söööta hästar du har! Jag har haft blogg ner jag förstår inte hur man lägger ut bilder

Tacksam för svar...

PS, din blogg äger 😝

Svar: Hejsan! Tack så mycket du! :) Du skriver ett nytt inlägg och laddar upp bilder till höger, det står klart och tydligt
Alicia Starnight

2015-02-23 // 03:50:44
Zelma

Gud Alicia! kan man bli bättre bloggare än du????♥♥♥

PS: Kollar din blogg varje dag innan jag går in på min gubbe!!♥♥

Svar: Åh tack söta du!
Alicia Starnight

2015-02-27 // 21:06:37

Den här platsen finnas men vart finns den, Allt som är gömt är inte ben kan du leta efter den snälla.

Svar: Den finns inte
Alicia Starnight

2015-03-04 // 20:40:10

bra! jag gillar det men hur många hästar har du egentligen? jag har också en blogg men inte om Star Stable men jag spelar Star Stable är i lvl 16!

Svar: 20 st
Alicia Starnight

2015-03-05 // 22:01:47

tyckte du om nightmist ( altså namnet ) ?? :D kommer du ihåg att jag hjälpte dig med det ?

Svar: Ja, det gör jag! :D Man tackar!
Alicia Starnight

2015-03-06 // 10:32:19

du är sååå bäst

2015-03-14 // 07:34:44

Hej Alicia ja är på server 1 ja skulle va så glad om du ville bli min vän Och ja älskar din blogg hoppas du vill bli min vän ja är ditt fan☺️ !!!'!!!!!!!

2015-03-15 // 12:34:55

PS snälla svara! ?

2015-03-15 // 12:35:42

i Love you ja är kille irel PS ja skoja o ja heter inte Ella på sso ja bara skrev nåt

Svar: hahah varför skrev du då kommentaren?
Alicia Starnight

2015-03-16 // 18:59:09

Hej jag har sett många video r på Youtube och då säger dom att dom låser upp gåd redan på ungefär halv xp i level 13 hur svara gärna

Svar: Jag vet inte! Jag spelade när GåD kom till spelet, så jag fick gå in direkt. Så jag vet inte, för det har INTE hänt mig eftersom det lagts på uppdrag sen dess.
Alicia Starnight

2015-03-21 // 07:41:14
Laila

Kan verkligen läsa dem här om & om igen utan att tröttna, det är så interessant! Man kan verkligen leva dig in i känslorna & allt som du nu skriver om ... *-*
Wow säger jag bara! <3

// Laila <3

Svar: Åh tack du <3
Alicia Starnight

2015-03-21 // 22:59:27

Haha jag vet att du säkert tycker det Är en koko fråga men, hur gör man så att man får vildhästbuggen utan att få fatal eller nätverksfel 5 SEK efter man loggat in? Haha jag bara vill veta! Är lite svårt att hinna ta en perfekt bild på 5 sek!😜


PS. Du, din blogg och dina hästar äger!❤️DS.

Svar: För mig har det aldrig hänt att jag blivit utloggad faktiskt, men om du använder launchern ta bort filerna vid den fina bilden och gröna knappen och via hemsidan vid dörren . Ta bort 11 filer sol heter Pants och en bokstav (bara en bokstav, alla är på rad)
Alicia Starnight

2015-03-30 // 23:40:27

Fråga inte varför jag kommenterade på detta inlägget.. Bläddrade bah fram nått!^^

2015-03-30 // 23:41:21

Hur tar man kort när man spelar sso? HAR VELAT VETA DET SÅÅÅÅ LÄNGE!! Tacksam för svar^^

Svar: Ladda ner fraps
Alicia Starnight

2015-04-05 // 13:39:58

Verkligen jättegulligt om alla hästar!! :)

Svar: Åh tack :)
Alicia Starnight

2015-04-05 // 14:48:30

Oj, råkade stava fel på mitt namn xD Det rätta står här uppe nu :)

2015-04-05 // 14:49:39

Vsg C:

2015-04-10 // 20:39:51
Anonym

Hur kom du på namnet Eddie älskar det o kommer köpa en likdan men.var köpte du honom

Svar: Jadu, det var inte så svårt. Men jag köpte honom i Valedale.
Alicia Starnight

2015-04-11 // 00:10:52

Gosh! Älskar din blogg, innan jag loggar in på min gubbe kollar jag nästan alltid din blogg först, får alltid insperation (stav) från dig :D

Svar: Åh tack! <3
Alicia Starnight

2015-04-11 // 22:14:20

Har du sålt din arab???

Svar: Eheheh ja
Alicia Starnight

2015-04-12 // 09:44:20
Anonym

varför sålde du din arab!!!!!!!

Svar: Tyckte inte den var så speciell, tyckte ändå inte så mycket om att rida den
Alicia Starnight

2015-04-12 // 12:42:09
Anonym

ok

2015-04-13 // 21:15:47

Hur gammal är Wilda??

Svar: Vet inte haha
Alicia Starnight

2015-04-14 // 15:02:39
Anonym

Har följt din blogg sen den startade den är så bra och dina hästar är så söta! c:

Svar: Ååh tack :D
Alicia Starnight

2015-04-14 // 20:42:10

Hejsan! Vart redigerar du?

Ps. Kollar din blogg varje dag :Dpusss

Svar: Använder gimp :) Och tack så mycket!
Alicia Starnight

2015-04-16 // 17:21:03

Heej!
Heej jag tycker du är jäätte bra på att hitta på hästarnas personlighet
//Sallad S

Svar: Åh tack
Alicia Starnight

2015-04-22 // 18:56:34

jag gillar din blogg och från och med nu är jag en utav dina läsare

Svar: Åh tack så mycket :D
Alicia Starnight

2015-05-02 // 15:15:55

Bella är väl en oldenburgare inte ett engelskt fullblod?

Svar: Jo, men ville ha kvar henne som fullblod eftersom min förra Bella var det
Alicia Starnight

2015-05-03 // 08:09:26

vilken ras är Firren?

2015-05-05 // 20:11:04

HAR DU SÅLT ARAMIS?!

Svar: mhm
Alicia Starnight

2015-05-08 // 16:32:58

Alicia, ÄÄÄÄÄLSKAR din blogg! Det är den bästa bloggen i världen!!!

Svar: Åh tack <33
Alicia Starnight

2015-05-18 // 15:23:30
Amanda

Vrf sålde du Aramis??


Svar: Han var inte så speciell
Alicia Starnight

2015-05-19 // 07:25:03

nu har du väl 21 hästar med Chelsea inte 20

Svar: Ja, glömde ändra
Alicia Starnight

2015-05-30 // 07:28:23

hej! har träffat dig i spelet beundrar dig mycket!

Svar: Åh tack <33
Alicia Starnight

2015-06-07 // 16:46:43

OMG!!!! VAD MÅNGA HÄSTAR DU HAR JAG HAR BARA 4

2015-06-08 // 19:40:32

tjao! ville bara säga att jag älskar amethystrain C; hon är så fin!

2015-06-12 // 19:12:00
Bae

hej bae

Svar: hej bby gmn <3
Alicia Starnight

2015-06-14 // 11:40:18

Hej Alicia vet du hur man får en vildhäst på starstable

Svar: Radera filerna pants i sso mappen
Alicia Starnight

2015-06-16 // 17:42:08
Anonym

Du har glömt Aramis eller har du sålt den

Svar: Sålde honom ops
Alicia Starnight

2015-06-18 // 01:16:17
Anonym

Har du sålt Chelsea? :o

Svar: Haha får berätta imorgon
Alicia Starnight

2015-06-25 // 22:29:24
Alice

Hur flyttar du inläggen så att alla nya hästar kommer längst ner?

Svar: Jag lägger bara till i efterhand, hela bloggen är inte ett utan flera inlägg man kan ändra
Alicia Starnight

2015-06-28 // 16:14:19

Fina hästar!
http://iris-starstable.weebly.com/

2015-07-06 // 15:09:00
Anonym

Har du sålt Inferno?

Svar: Heh aa
Alicia Starnight

2015-07-11 // 16:04:38

Hur blir man vildhäst? Tacksam för ett svar<3<3<3Ps..Kollar din blogg varenda dag!<3<3

2015-07-14 // 16:37:45

Shireen är SÅÅÅÅÅ FIIIIN!

2015-07-18 // 19:24:04

HA DU SÅLT INFERNO???????????

Svar: haha ja
Alicia Starnight

2015-07-20 // 08:52:36

dina hästar är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ fina!dom hästar som du har som också äger är :Nowa.(min heter Snowbelle)

2015-07-29 // 18:04:25

Va fina hästar :)
Har du köpt någon av de nya Morgan-hästarna? I så fall lägg in dem! Svarar du på brev?
PS! Älskar din blogg <3

Svar: Tacktack! :D Nej inte än
Alicia Starnight

2015-08-04 // 11:46:09

Smeknamn till Braveheart? :)
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: Inget :D
Alicia Starnight

2015-08-09 // 20:54:01

jag fyller år samma dag Bella! Och föresten hette inte Angelchaser Amethystrain förut? Ha det bra :)

Svar: Jo det gjorde hon
Alicia Starnight

2015-08-13 // 15:46:44

vill stjäla alla dina hästar!dom är sååååååååååååååååååååååååååååååå fina!:):):):):):):):):)

Svar: haha tack :D
Alicia Starnight

2015-08-17 // 09:22:54

såååå söta dom är! Älsker hur du skriver om dom¤

2015-08-22 // 18:46:57
Nadine

Har du lämnat GA?

Svar: Nej?
Alicia Starnight

2015-09-08 // 18:50:13

Såååååå söta följer dig heeeela tiden.
PS du är världens bästa bloggare. Tacksam för svar.

Svar: Åh tack så mycket! <3
Alicia Starnight

2015-09-13 // 15:28:58

Ok.....
SnuskHannah?
Är du typ bäst på smeknamn eller är det bara jag... O.o
Love you

Svar: <3
Alicia Starnight

2015-09-16 // 08:18:53
Nadine

Nä jag tänkte väl fick bara höra det nånstans

2015-09-24 // 21:03:44

Va! ofta haha... Kollar igenom alla hästar och till min förvåning har vi båda en Svart quarterhäst som heter exakt samma sak.. NIGHTWALKER haha :D Random ^^ MVH Zelda från server 2

Svar: haha :D
Alicia Starnight

2015-09-26 // 13:46:37

hej alicia alltså dina hästar e sååå fina! om det kommer en ny hästras till södra skördebyggden vill du då ha den? och kan du snäälla kolla min blogg den heter alvalightningstar.blogspot.fi? H. alva

Ps. du e bäst e från finland o skriver it så bra....Ds.

2015-09-29 // 19:15:58

har du bytt man på wilda? för hon heter väl wildrebel förut va? xD

Svar: haha aa
Alicia Starnight

2015-09-30 // 15:05:59

när den här kommentaren har kommit ut så har du100 kommentarer på "mina hästar"

2015-10-10 // 10:56:12

Gud sååå söt Aslan är!!! Har också två Morganhästar!!!

2015-10-10 // 17:50:17
Anonym

Men din frieser heter väl Eversong? Och Luna heter väl Moonsoul?

2015-10-11 // 10:06:49

På Braveheart står det både han och hon, vilket kön är det egentligen?

2015-10-19 // 21:18:04

På Braveheart står det både han och hon, vilket kön har Braveheart egentligen??

Svar: HAHAHAH eh, bytte från hon till han, får dubbelkolla så jag skrivit rätt igen. Han iallafall!
Alicia Starnight

2015-10-19 // 21:33:22
Anonym

Det står bara braveheart, vad kallas hon/han? på inlägget om braveheart

Svar: Hon har faktiskt inget smeknamn
Alicia Starnight

2015-10-28 // 22:16:26

Hej! Gud så söta hästar du har! *-* Och vilka häftiga smeknamn! Hur kommer du på så bra? ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: åh tack! :D Letar lite på internet och kommer ihåg namn jag hört :D
Alicia Starnight

2015-10-29 // 17:21:14

älskar dina hästar specielt shiren!

2015-10-29 // 18:22:40

Kan du inte köpa en ny häst är du snäll och snälla svara!!!!!!!!!

🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻🏇🏻

Svar: Det är ingen häst jag gillar just nu :)
Alicia Starnight

2015-10-29 // 21:12:48

Hej hur har du råd med alla hästar? :0
och hur många hästar kan man ha samtidigt i hemstallet?

Tacksam för svar!

MVH Zelda

Svar: Jag skickar in buggar, köper ibland och sparar :) Man kn ha 10 i stallet samtidigt
Alicia Starnight

2015-10-30 // 13:55:44

ok tack :)

2015-10-31 // 11:08:12

Haha
såg detta nu att Eveningstar har smeknamn Nina & jag heter Nina irel Haha

2015-11-01 // 14:07:34

Fina hästar! Jag vill ha den vita morganen

2015-11-11 // 10:52:22
Anonym

När du säger hur gammla dom är menar du level då?

Svar: Nej
Alicia Starnight

2015-11-24 // 18:41:44

Fina hästar :D Vi tycker bäst om King, han är jättefin! <3 Hur har du råd? Köper eller samlar på SC?
PS! Thea köper bara kläder, hon kan inte spara xD hon vill va snygg :))
I spelet: Meja: Selma Cloudhill Thea: Hayden Shortlord

Svar: Tack så mycket :D Jag köper 3000 SC 1 eller 2 gånger per år, när det är särskilda erbjudanden. Annars samlar jag eller rapporterar in buggar. Finns inga snygga kläder ändå, och isåfall köper jag de med JS.
Alicia Starnight

2015-11-28 // 21:24:36

Omg så fina hästar du har :D Ska också köpa den bruna shire hästen :D <3 älskar din blogg

Svar: Åh tack! :D
Alicia Starnight

2015-11-29 // 17:27:30
Becca

Får man sc när man rapporterar in buggar??

Svar: Om du rapporterar in något av värde och som de kan göra något av
Alicia Starnight

2015-12-19 // 23:16:17
Kajsa

Jättefin ny design på hästarnas karaktärsinfo. Förresten, har du sålt någon isf vem? Förut hade du totalt 23 nu totalt 22 :o

Svar: Tackar! Eddie sålde jag
Alicia Starnight

2015-12-23 // 21:13:04

Nej nu ser jag, det är Eddie du sålt :o

2015-12-23 // 21:14:53

Din första ponny som du sålde.
När lägger du upp information om islandshästarna?

Svar: HEHE ja. Det kommer!
Alicia Starnight

2015-12-25 // 10:38:30

I storms beskrivning står det ju att hon är din äldsta häst menFirren är ju 3 år äldre ;D Och vad fina hästar du har, det känns så verkligt när man läser om dem!!! Du skulle ju kunna bli världskänd författare!!!

Svar: Haha åh tack :D Men jag menar inte äldsta på så vis som i ålder, utan jag har ägt henne längst
Alicia Starnight

2015-12-26 // 17:38:10

Hej! Vi gillar Salphira och Aslan bäst :D De är söta <3
Ella har bara 4 hästar, haha xD
//M.E.T :))

Svar: Haha jaså, de är riktigt fina ja :D
Alicia Starnight

2015-12-30 // 20:41:28
Anonym

Hej!!!
Borde inte dina isisar läggas ut snart??? Är sååå förväntansfull. Eldur och Feikyr va???

Svar: Jo de kommer :D
Alicia Starnight

2016-01-01 // 13:26:36
Anonym

På Braveheart har du skrivit "hon studsade gärna hit och dit" och "jag köpte henne när jag sökte" xD

Svar: Ahaha tack för att du sa till, ändrade kön på hästen för ett tag sedan och missade några ord
Alicia Starnight

2016-01-02 // 09:27:50

Åh, tycker verkligen att alla dina hästar är så söta! :D Längtar tills jag har lika många sötnosar i mitt stall. Just nu har jag bara Flash, Freddie, Kingen, Golden, Queeni, Biggie, Winter, Lillen, Smoke och Winnie. Vill du höra raser och deras riktiga namn? :D

Tack för svaret på förhand! :D

//Coola Firren :D

Svar: Haha tack :D Ja visst!
Alicia Starnight

2016-01-07 // 20:01:13
Anonym

Har du hästar på riktigt?

Svar: Nope ;)
Alicia Starnight

2016-01-08 // 19:45:54

Hej Alicia, jag ville bara säga att din blogg är den bästa bloggen på hela internet <3
Massor kramar
Morris

Svar: Åh tack vad gulligt sagt, värmer <3
Alicia Starnight

2016-01-14 // 17:18:12

Hej Alicia! Jag skrev in koden: " ДедМороз" och de stod ogiltigkod vet du varför?

Svar: Den r nog inte giltig längre
Alicia Starnight

2016-01-16 // 08:57:26

Gud vad fina pållar du har❤️😍

Min YTB: Kaja Stardaughter

2016-01-16 // 22:24:26

Hej :) Jag vet att du har lagt ner bloggandet, men undrar ändå; Kommer du lägga ut när du får nya hästar? <3

Svar: Kanske :)
Alicia Starnight

2016-02-09 // 22:30:28

Hehe detta är 4:de kommentaren jag skriver här x) Iaf undrar jag hur mycket sc man får om man rapporterar in buggar? Och vart gör man det?
Mvh Selma "Majsan" Clouhill <3

Svar: Finns ett formulär på "Kontakta oss" längst ner på hemsidan. Så länge man är till hjälp får man belöning, och det krävs en del saker för det. Allt beror vad och hur man skickar in
Alicia Starnight

2016-03-09 // 17:53:40

Hej Alicia! Dina hästar är gör söta och jag upskatar om jag skulle kunna döpa en häst till thundertornado.?? XD Tacksam för svar för kanske vill exakt ha det namnet på en sån precis häst

//Penny penväsaren!

Svar: Självklart kan du det :)
Alicia Starnight

2016-04-28 // 17:38:14

guud vilka fina hästar! jag dör!!!! vill ha alla<3

Svar: Taack! :D
Alicia Starnight

2016-05-24 // 21:52:15

Dina hästar är sjukt gulliga har du fullt med vänner?
Annars skulle jag så gärna vilja bli din vän jag är på server 1.

Kram hittade din blogg igår och jag föll för den dereckt.

Svar: Tackar! :D Fullt på vänlistan tyvärr :/
Alicia Starnight

2016-06-25 // 16:10:15

oj stavfel derekt

2016-06-25 // 16:11:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback