Om Eldur

Wildfire • "Eldur" • Islandshäst • Hingst • 2005
 
Wildfire's fullständiga namn är Eldur från Jorvik, men vid tilltal används bara Eldur; som betyder eld på isländska. Om du har detta i åtanke när du tar dig en titt på honom är det nog inte särskilt svårt att komma på vad som inspirerade de första ägarna till namnet.
 
Eldur är nog världens snällaste häst; han är lugn, tar hand om alla (lika väl människor som andra hästar) och gör inte en fluga förnär! Dessutom är han ett riktigt charmtroll som älskar att mysa liggandes med huvudet i ens knä; fast bara att få luta huvudet mot ens axel eller pussas lite i ansiktet duger för honom. Andra saker han tycker om är dressyr och trickträning, och han är faktiskt egentligen ganska lekfull av sig och gillar att lära sig nya saker samt visa upp vad han kan. I ridningen är han framåt och ser alltid positivt på saker och ting, vilket gör att han klarar att utföra det mesta väl. Han är en äkta pärla som skulle gå igenom eld och vatten för att uppfylla de krav som ställs på honom.
 
Dagen Eldur tog sina första steg var en varm dag i slutet av sommaren. På en gård i Epona där alla precis som vanligt sover såhär pass tidigt på morgonen, föddes ett livligt litet föl inne i stallet. Solen stod lågt på himlen men solstrålarna lyckades ändå tränga in försiktigt genom fönstren, precis i tid till hans födelse. När familjen vaknat drog de sig ut till stallet för att kolla till det förut högdräktiga stoet, men nu låg det istället ett fuxfärgat föl vid hans sida. Hanss färg påminde dem alla om en eldsflamma och som liten älskade hon att galoppera vilt i hagen, så namnet kändes självklart för allihopa.
 
 


Valle

Hade en medryttar häst vid namn Eldur, som var islänning en gång i tiden. :D

2016-01-13 // 21:58:14

Guuuud såååå sööööt❤️❤️❤️
Blir alldeles tårögd

2016-01-14 // 14:34:24

Hej!
Super söt häst! Älskar den!! :D
Men jag ville fråga om du kan lägga ut något inlägg om var alla julklappar är? :) Det är svårt att hitta dem, så tänkte att du kanske kunde göra ungefär som med spökena som fanns vid halloween c: Det skulle vara stor hjälp!

Tack på förhand! <3

Ps. Har din vän, vad hon nu heter - Penelope "Penny" något typ, lagt ut någon video på YouTube om var julklapparna är? Säg gärna vad jag ska söka på för att hitta den/dem videorna i så fall :) Ds.

Svar: Hejsan! Tack du :D Alla julklappar är på olika ställen för olika personer, så man måste leta själv
Alicia Starnight

2016-01-14 // 17:07:29
Anonym

HAr du sett att det finns en fiskare i Månskäreby som håller för ansiktet när man kommer nära? Han heter Mr. Perch.

PS. Ms. Drake har nya animationer så jag tror att nästa uppdatering kommer handla om henne :)

Svar: Japp, har också sett honom :D och åh vad spännande!
Alicia Starnight

2016-01-14 // 17:41:08

Hur vet man att man kommer med/inte kommer med i klubben? Nyfiken bara;)

Svar: Man får ett mail om man kommer med :)
Alicia Starnight

2016-01-15 // 17:11:51

Hej! Så söt häst!!! Men, kan du skriva den ryska värdekoden? Jag behöver sc så!!! Mina vänner tipsade mig, och jag sparar till en islandshäst och har 671 sc... så kan du skriva den så kan jag komma en vecka närmare?
Och jag är tacksam för svar! :)

Svar: Den finns i ett annat inlägg, kolla igenom om du missat
Alicia Starnight

2016-01-19 // 14:36:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback