Veckans temabild resultat "Ponny"

Nu är den långa skolveckan över (har dock haft lov :DD) och det är dags att presentera de fem vinnarna av veckans temabild. Temat denna vecka var ponny. Jag har fått väldigt många söta bidrag, men här är mina favoriter för veckan!

Inskickad av: Jenny Skydawn
Blogg: skydawnn.blogg.se
 
Denna bild tycker jag är väldigt fin, eftersom det ser ut som att ponnyn och ryttaren delar samma tankar. Eller att ponnyn försöker muntra upp ryttaren som ser ledsen ut genom att visa att han förstår.
 
Inskickad av: Ida Applelee
 
Denna bild tycker jag är en jättesöt busbild. Det är svårt att ta kort på när ponnys hoppar/bockar sådär, för ofta åker hovarna ned i marken. Och det är inte det finaste. Men denna blev väldigt lyckad, och tyglarna ser faktist bättre ut än vanligt. Denna bild tog verkligen fram alla ponnys busiga sinnen!
 
 Inskickad av: Stephanie Snowhall
 
Så underbart söta ovan va? Bilden är jättefin verkligen, bakgrunden är toppen. Och solen som lyser i bakgrunden gör bilden extra fin. Och så klart så ser ju ponnyerna ut som tvillingar!
 
 Inskickad av: Stacy Blueheart
Denna bild var jättesöt, full av ponnys. Tjejerna och ponnyerna ser verkligen ut att vara tvillingar, två tvillingpar alltså. :D Urgullig bild!
 
Inskickad av: Capucine Papapoulos
 
Denna bild har lite av ett tema på orange, på häst och ryttare. Tycker det är jättefint och passar väldigt bra till skymningen. Bakgrunden är väldigt fin, vid vattnet. Det gör att det inte finns så mycket att kolla på i bakgrunden, vilket ger fokus på ekipaget. De är väldigt söta också, och det ser ut som om de är på en tropisk strand i skymnignen.
Det var alla resultat för denna vecka. Och ni vill kanske veta nästa veckas tema då också? Det har jag tänkt ska vara REDIGERING. Nu får ni äntligen tävla med en redigerad bild från Star Stable, 
Denna bild är ett exempel på en redigering, och är min bild med veckans tema. Ni behöver inte redigera såhär mycket, det räcker med ljuset eller med en linsöverstrålning. Men ni får gärna redigera mer avancerat som flyttning av kroppsdelar eller något helt annat. Bara fantasin sätter gränser denna vecka. Så nu får ni inte skicka en vanlig bild som inte är redigerad på något vis. Bidragen skickas till aliciastarstable@live.se. Ämnet ska vara "Veckans temabild: Redigering" och ni måste skriva med namn och blogg om ni har på bilden. 
Lycka till!