Buggen är löst!

Nu är äntligen buggen löst! Vi behöver inte vara rädda att någon råkar logga in på våra konton längre. De märkte att detta hänt 11 gånger under helgen, och det var jätteskönt att de tog det på stort allvar. De kom fram till att servrarna utsatts för mycket tryck, men nu är vi säkra igen. Jag klarade mig från buggen vilket känns väldigt skönt. Dock så hade inte alla lika tur, hörde att två personer jag känner blev av med SC, sadel, hemstall och hästar.
Foto: Använd aldrig nedladdningsbara verktyg som påstås kunna hacka SSO!

I morse fick Star Stable-gänget en del rapporter om att några spelare kommit in på fel konto när de loggat in i spelet. Vi har också fått många rapporter rörande ett falskt 'hack-verktyg' som släppts och som sägs kunna ge spelare oändligt med Star Coins.

På grund av dessa rapporter har vi av naturliga skäl tagit ner våra servrar för att kunna undersöka detta närmare. Vi ser mycket allvarligt på problem som dessa och att ta ner servrarna för att göra en fullständig undersökning var det säkraste vi kunde göra för att bibehålla säkerheten för våra spelares konton.

'Hack-verktyget' är i själva verket en bit mjukvara som skapats för att äventyra säkerheten på dina konton och din dator. Om du har använt ett sådant verktyg så radera det genast och var noga med att byta lösenord direkt för att skydda ditt konto.

Hela Star Stable arbetar så fort de kan med att få kunna få upp servrarna igen så att ni kan spela. Vår kundtjänst finns tillgänglig om ni har några ytterligare frågor.

Tack för ert tålamod, 
Star Stable-gänget