Hjälpavsnitt

Här är dem bästa hjälperna som finns i SSO, allt som du kan behöva dagligen eller något som är extra svårt. Klicka bara på texten på det hjälpmedel du vill använda. Klicka på de färgade länkarna för att komma till inläggen!
 
Stjärnkarta för Silverglade och Gyllenåsarnas dal:
Att leta stjärnor är en frivillig aktivitet, och bara i Silverglade och Gyllenåsarnas dal finns det 60 stjärnor utspridda. I inlägget hittar du karta plus kartkoordinater till alla stjärnor.
 
Stjärnkarta för Jarlaheim:
Karta, koordinater och bilder för de fem stjärnorna i staden Jarlaheim, Skördebygden.
 
Stjärnkarta för den Gömda Dinosauriens dal:
Karta, koordinater och bilder för de fem stjärnorna som är utspridda i Dinodalen.
 
Stjärnkarta för Epona:
 Karta, koordinater och bilder för de 14 stjärnorna som finns i Epona.
 
Sprickkartor:
När man kommit en bit in i spelet upptäcker man fraktionen Åskviggens Cirkel och Pandoriska sprickor dyker upp lite var stans på Jorvil. Sprickorna är olika varje dag i både antal och plats, så det kan vara bra och veta var man hittar alla. 
 
Runstenskarta:
När man är blir beundrad med Åskviggens Cirkel upptäcker man den inre kretsen av ryktesfraktionen, och Alex ber då en mäta av Jorviks alla runstenars aktivitet. I detta inlägg finns en ungefärlig karta över alla just nu kända runstenar.
 
Fiskekarta för Gyllenåsarnas Dal:
När man låst upp Gyllenåsarnas Dal kommer man för eller senare få börja fiska, varje dag är platsen för fiske olika och det kan vara svårt att komma ihåg var man fiskar eftersom det inte glittrar oranget på kartan. I detta inlägg finns en simpel fiskekarta för dig som snabbt vill veta var du ska fiska varje dag.
 
Championat är tävlingar där man varje dag tävlar mot olika spelare i olika lopp. Championaten går olika varje dag så det är omöjligt att veta i förväg var man ska vara utan dessa tider.
 
Ibland har man inte tid att levla alla Jorviks lopp, så då kan det vara bra att veta vilka lopp som ger mest XP till hästen. Här får du reda på det och hur många dagar det tar för att levla upp en häst!
 
På hela Jorvik finns det hemliga platser som man kan hitta, det står bara en beskrivning och man ska sedan lista ut var platsen är. Man får ingenting för att ha hittat alla, men det kan vara kul och ibland behöver man hjälp med att hitta dem. I detta inlägg finns det kartor, beskrivningar och bilder på alla Silverglades hemliga platser.
 
De hemliga platserna som finns i Skördebygden.
 
Alla hemliga platserna som finns i Den gömda Dinosauriens dal.
 
Alla hemliga platser i Epona, den södra delen av Skördebygden.
Nog det svåraste uppdrag hittills enligt många är Missisippi Jones skattjakt, här är skattjakten i en karta och förklaringar!
 
När man upptäcker Dinodalen får man lära sig om en frivillig aktivitet, arkeologi. Man kan få pengar, exklusiva kläder med mera. Här är en karta ifall man har svårt att hitta stenarna som turas om att glittra eller var man hittar alla olika skelett.
 

En annan bra hjälpsida, klicka här!