Veckans uppdatering

Igår hade jag inte så stor lust att blogga, så jag skriver lite om gårdagens uppdatering idag istället. Inget märkvärdigt hände direkt, det kom ett kort uppdrag samt något klädesplagg i gallerian. De visade också den nya loggan, men den ska vi prata om i ett annat inlägg. Väldigt liten uppdatering, men vi får se det på det viset att det nyss kommit stora grejer, och att det är påväg större saker i framtiden. :D
 
MIni-uppdraget var hos Ed Field, som bestämt sig för att sätta ihop en egen kokbok. Olyckligt nog blåste alla hans recept iväg, så jag hjälpte honom att samla ihop de. Som belöning fick jag ett par bruna sneakers, men tyvärr inget jag kommer använda framtiden.
 
 
 
 
Jag hittade kanske ett nytt plagg i gallerian som jag inte sett innan. De la säkert till något mer, men jag är inte där särskilt ofta och är rätt så kräsen när det gäller kläder så det var nog några plagg jag missade. Inget jag kände att jag ville ha, men den nedan var ganska cool. Påminde mig om ödesryttarna på något vis. Vill verkligen ha tröjor med mönster inspirerat från de, samt hemliga stenringen.