Uppdrag i Epona - del 1

Innan jag bjuder på alla fina bilder jag tagit i det nya området, tänkte jag skriva vidare om uppdragen vi hittills stött på där. Som vanligt, spoiler alert!
 
 Vi kan ju inte lämna stackars Herman i GED's händer, så jag fortsatte jakten på Mrs X i hopp om att befria honom. Harald och Tatiana sa att jag kunde hitta hjälp i Månskärebyn och jag kom då i kontakt med Pamela Moonriver, ännu en person som är medlem i CHILL. 
 
 
Mitt i vårt samtal dök dock en oväntad person upp, Junior Buttergood. Han är ledare för Buttergood-familjen och den mäktigaste mannen i trakten, utnyttjar gärna sin makt och stödjer GED. En riktigt otrevlig typ, som tyckte att jag var en utböling ingen ville ha här och bad mig resa hem på en gång. Men jag fick höra att han i jämförelse med sin gamle far Valdemar, är en riktig solstråle, så han får vi hoppas att vi slipper stöta på för många gånger. 
 
 
 
Pamela hade en idé om att jag kunde komma närmare Mrs X genom att leverera honungen till Butter Hill och sedan säga att bikuporna behövde repareras. Alla i Buttergood-familjen är nämligen inte lika otrevliga, och en är till och med medlem i CHILL. Så jag fyllde på honungen och gav mig av, i hopp om att få träffa Robert Buttergood, den yngste sonen i familjen.
 
 
 
Junior var däremot inte så sugen på att berätta var jag kunde finna Robert utan en liten tjänst, han ville att jag skulle hämta sin bror Scotts rapport han skrivit om reparationen av bron över Det stora Dundret. Scott var lyckligtvis en aning trevligare än Junior, men han var inte klar med rapporten än så den fick jag skriva själv. Han sa att han inte hade tid, och hellre spenderade natten i redskapsboden än att låta Junior köra med honom, lite lagom upproriskt sådär (vilket gillas).  
 
 
 
Efter det fick jag äntligen tag på Robert Buttergood, en mycket trevlig man. Han berättade att han gick med i CHILL efter att Junior och GED förstörde Björnuddens marker när de letade efter olja, skönt att få träffa någon på vår sida! Att få träffa Mrs X var heller inte direkt en dålig tjänst, så jag började med att hjälpa honom sabotera lite för GED. De förvarar nämligen lite av sitt farliga material och maskiner på gården i Fornåseborg, och han har alltid saboterat lite i smyg. Hans bror har dock blivit lite misstänksam på senaste, så det blev också ett perfekt alibi för Robert.
 
 
 
Efter tjänsten jag utförde åt honom så hjälpte han mig att hitta hans kontakt som tillhör CHILL's inre krets. Jag sa en hemlig fras, och den som svarade var ingen mindre än Sunshine Joytree, som vi hört lite om tidigare. En lite virrig, men trevlig, blomälskande vän!
 
 
Jag förklarade vår situation för henne, och hon skickade mig till hennes vän Jupiter Peacebloom som håller till på en klippa, spanandes mot området. 
 
 
Jag hann dock inte mer än prata med honom en snabbis innan rutan dök upp; "Fortsättning följer". Tycker verkligen det är en rolig uppdragsserie, och jag är riktigt spänd på fortsättningen, för vi måste ju såklart befria Herman och stoppa GED så fort som möjligt!