Julplundring på Jorvik

Nu är det dags att avsluta högtidssäsongen, det är nytt år och julen är över vilket innebär julplundring på Jorvik. Alla juluppdrag är redan borta, men dessa små uppdrag kommer finnas nu i en vecka, men efter det återser vi inte alla julfestligheter förrän om 11 månader igen.
 
Denna vecka har bland annat Robert och hans kompanjoner har tagit plats vid några samhällen på Jorvik, mitt i Moorland-stallet till exempel. Han delar ut julgröt, och om man lyckas hitta mandeln så kommer ens önskningar bli uppfyllda. Jag var rätt hungrig så för min del blev det tre skålar gröt, vilket innebar tre mandlar och därmed tre önskningar. Varje gång fick man välja mellan ett fortsatt gott hjärta, mera tur eller något fint att ha på sig. Så för allt fick jag en fin glittrig klänning, ett godhetshjärta och en turstjärna (jätteroligt för mig som älskar souvenirer, hehe).
 
 
Även snåla James i Fort Pinta behövde lite hjälp med att städa undan julen. Efter ett tappert försök från hans sida, där han försökte få mig att betala för att ställa upp i hans städ-tävling, lyckades jag förhandla så att jag skulle få en liten present efter varje lilla tävling som jag så snällt utförde. Som belöning fick jag randiga svans- och manrosetter i färgerna blå och vit, ganska snygga faktiskt! Förhoppningsvis passar de till våran fina klubboufit också!
 
 
Det sista uppdraget som kom i uppdateringen började hos Mrs. Holdsworth i Moorland. Hon berättade om en gammal Jorvikisk tradition, som nu för tiden gick ut på att gömma en julklapp efter jul som alla sedan fick försöka vara med och hitta. Allt bara för skojs skull, lite skattjakt liksom! Förutom lite fika och mat, så fick jag en grön och en orange vintermössa, och ett oranget schabrak.
 
 
 Det finns en hel del människor på Jorvik som håller i dessa små skattjakter, är man intresserad av lite närmare information är det bara att klicka här. Något som är bra att veta är att julklapparna är på olika ställen för alla spelare, och att det blir varmare (signaleras genom en gul text) när man kommer närmare. Det kan vara lite svårt, men lyssnar man på texten och letar överallt så går det nog!
 
Förutom all denna julplundring kom det också lite nya kläder till gallerian, och en ny frisörsalong öppnades. Tyvärr så finns det där inga nya frisyrer, utan den är endast öppen för Star Riders och kommer finnas i en vecka. Där säljer de ovanliga frisyrer som redan funnits ett tag för riktigt låga priser, men det vore verkligen kul om det kom lite nya frisyrer till den inom kort. Själv så är jag väldigt sugen på en lång och tjock fläta, eller kanske en hög hästsvans, eller Elizabeth's frisyr? Vore riktigt roligt att få se lite fler olika frisyrer nu när de utvecklats så sjukt mycket gällande grafikskapandet!
 


Fin och häftig blogg😃 kram

Svar: Tack så mycket! :D
Alicia Starnight

2016-01-16 // 08:10:47

Heeej! :D

Jag undrar om du vet om det fins flera sådana grötsaker på flera ställen?

och

är paketen som man kan hitta på olika ställen t.e på Marleys olika ställen för alla. Alltså jag menar inte 'området' utan typ att det är bakom hans hus för någon, bredvid köpstellet för någon osv. TACKSAM FÖR SVAR :D

Svar: Ja det finns det, men man kan bara käka gröt tre ggr och få klänningen, stjärnan och hjärtat, sen inget mer. Kolla på nyheter för mer exakta platser! Och ja som jag skrev så ligger de på olika ställen
Alicia Starnight

2016-01-16 // 09:38:56

Vem ska man prata med för att få leta julklappen som är i Firgrove? :)

Svar: Jura :D
Alicia Starnight

2016-01-16 // 13:15:16
Elin

Hejj, vilka ska man prata med för att kunna starta skattjakten? (förutom hon utanför ml)

Svar: Kolla i närheten av områdena som finns på nyheter
Alicia Starnight

2016-01-16 // 16:00:37

Jag såg dig i Epona idag. :)

2016-01-16 // 18:57:31
Becca

Vem är jura ?

Svar: Han finns i byn!
Alicia Starnight

2016-01-16 // 22:45:42
Alina

Hej Alicia:) Kan du göra en karta där alla julklappar finns som man ska leta efter? Jag hittar inte dom:D Jag tycker det är jätte svårt att hitta dom jag har bara hittat den i moorland och vid Marley:)

Svar: Som sagt, de är på olika ställen för alla. Läs texten
Alicia Starnight

2016-01-18 // 14:47:08
Alina

Och en sak till du är bäst Alicia<3

Svar: <3
Alicia Starnight

2016-01-18 // 14:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback