Önskefunktioner

Spelet utvecklas hela tiden och det görs varje dag nya saker, så jag hade tänkt berätta för er om mina absoluta drömfunktioner just nu. Berätta gärna om era i kommentarerna också och även vad ni tycker om idéerna! 
  • En funktion som gör att man kan dölja spelare vore väldigt användbart, särskilt när man gör alla uppdrag i huvudstoryn är det väldigt störande när precis alla flockas runt uppdragsgivaren. Det förstör spelkänslan, så jag hoppas att en funktion lik denna dyker upp i framtiden. Att även kunna välja vilka som ska döljas vore praktiskt, till exempel alla förutom vänner, klubbmedlemmar, m.m.
  • Flera kameravinklar vore superbra, placera kameran i olika lägen runt sin karaktär (t.ex. first person view), zooma in/ut och flytta runt kameran fritt, med mera. Detta vore särskilt användbart för de som gillar att ta bilder eller skapar videos, men det vore nog en rolig grej för alla egentligen!
  • Dressyr är en efterlängtad funktion! Till en början skulle det funka med lätta dressyrprogram, men senare vore det grymt med olika rörelser, till exempel piaff.
  • En väderfunktion är en annan populär idé! Att välja väder själv vore skönt, så som regnstorm, snö under vintrarna, sol och annat. Men jag hade uppskattat att det i denna funktion även finns en inställning som gör att vädret sätts på automatic, då bestäms vädret efter en väderprognos som alla kan se, och som är olika för varje dag i veckan.
  • Köra häst och vagn vore roligt, kunna köpa vagnar som man sedan kan koppla till sina hästar, sitta i och sedan köra på vägarna runt om i Jorvik med olika kameravinklar.
  • Kunna sitta bakom personer när de rider på sina hästar vore jättecoolt! Man går bara nära en person och klickar på en liknande ikon som den som dyker upp när man sitter upp. Att få passagerare att sitta av eller stänga av denna funktion vore ett måste, för att undvika oinbjudna gäster.
  • Kunna vissla på hästarna vore användbart, genom att klicka på en knapp springer de till en om man står avsutten en bit bort.
  • Provrida hästar innan man köper de vore praktiskt för att undvika att ånger i framtiden.Genom en liten knapp skickas man till ridhuset med stängda dörrar, där man kan prova hästarna ett antal minuter.
  • En hage som går att nå genom en dörr i hemstallet, ett megastort hemstall är inte min dröm direkt, så detta vore roligt och bra för de med riktigt många hästar.
  • En enkel avelfunktion som man för en peng kan avla två olikkönade hästar av samma ras. Efter ett tag föds ett föl, som blir en slumpad färg av de hästar av den rasen som man inte äger. I början kan de bara ledas, tas ut på promenader och skötas om, men efter ett antal veckor blir de vuxna, och de kan då börja ridas och levlas precis som vanligt.
En gammal redigering jag gjort, första gången med en ny teknik, föreställande Bella som föl.


Ja, tyckte alla dina idéer var toppen och snygg design förresten👍🏻 vore det inte roligt att kunna longera sina hästar!? Och att få komma dem närmare på nåt sätt. Det är ju trots allt ett hästspel. Sedan om man skulle kunna köra Voltish på nått sätt oxå(vet ej hur det där stå på hästryggen-grejen heter men chanar😋) Ha det så bra / Milla

Svar: Jo det vore kul!
Alicia Starnight

2016-01-27 // 18:38:28

Det

2016-01-27 // 18:38:32

Det skulle verkligen vara kul med dressyr!

2016-01-27 // 18:39:26

skulle det inte vara bra om bara ens vänner skulle kunna sitta bakom sadeln

Svar: Lättare att kunna stänga av det tycker jag! :D
Alicia Starnight

2016-01-27 // 19:50:08

jag skulle också önska att man får välja själv i vilken box hästarna ska stå i s man inte behöver flytta runt dom hella tiden

2016-01-27 // 19:53:20

åååå så söt häst

2016-02-01 // 11:17:19

åååå så söt häst

2016-02-01 // 11:17:20
Anonym

Jag skulle vilja att man kund bestämma könet på hästen när man köper den, typ samtidigt som man väljer namn!

2016-02-10 // 09:17:58

Är jag den enda som tänkt på ett eget hem för karaktären?

Att huset ligger nära hemstallet också, så om man har hemstall hos steve så är det ett hus i silverglade byn man får som hem, osv.

Dem kan ju bara använda mallen för typ hermans hus och kanske lägga till lite saker,

då många rollspelar skulle detta nog vara en kul grej, även för folk som filmar? :)

Svar: Jo det vore faktiskt spännande!
Alicia Starnight

2016-03-03 // 19:14:44

Hej,
Först och främst tycker jag att SSO borde uppdatera tränsen så att tyglarna inte hänger och fladdrar. Varför vill de ha det så? Fri tygel får ju hästen under kortare perioder vid ridpass för att stretcha ut, såsom i början och slutet av passet.
Sedan har jag även en lite wild idé. Det är att det skulle finnas flygplan i SSO. Flygplanen skulle flyga från flygplats eller landningsbana och med flyg skulle spelare, precis som med bussen till gallerian, kunna ta sig till ett annat område. Området/områdena skulle finnas på en annan karta/kartor och utgöra platser såsom Regnskog/Öken. På de platserna skulle finnas stall och uppdrag. Exempel på uppdrag: Hjälp urinvånarna att behålla regnskogen, Ökentävlingen (se till att spara på energi genom att variera tempot).
Jag förstår ju att flygplansidén skulle vara en stor investering för Star stable som skulle ta lång tid att iordningställa, men man kan ju fantisera... :D
/Ellen

Svar: Haha ja det låter kul!
Alicia Starnight

2016-04-06 // 23:29:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback