Jorvik City

För ungefär 2 månader sedan så kom Epona, ett nytt område beläget i södra delen av Skördebygden. Det är det fjärde stora området som öppnats i spelet, och det är fjärde gången året i rad som de har släppt ett nytt område. Jag tänker fortsätta tro att de kommer släppa ett område varje år i framtiden, vilket då betyder att vi 2016 kommer få ännu ett nytt område att upptäcka. 
 
Men har alla områden kopplade till kartan som det ryktats om sedan början släppts, så vad är nästa, kan man fråga sig. Vi kanske får lite mer information i framtiden, men just nu vet vi ingenting alls. Så just nu funderar på om Jorvik City möjligtvis kan bli nästa. För er som eventuellt missat detta så är det en storstad som ligger utanför kartan, vilket skulle betyda att vi måste ta oss dit med färja om inget annat område öppnas före. Vi har varit där tidigare på ett besök i museét, men även i galleria, dock inget mer än detta.
 
Alla dessa platser som ska ligga i Jorvik City, har legat långt österut på vår karta de gånger vi varit där. Jorvik City ligger som sagt utanför kartan och själva staden har egentligen inte funnits. Men för några veckor sedan så kom det nya uppdrag till gallerian, och då upptäckte jag att den gula pricken (som alltid finns på samma plats som uppdragsgivaren) hade flyttat på sig närmare den riktiga platsen. Har de faktiskt gjort ön större nu och börjat på den riktiga staden tro?
 
 
 


Jag tänkte faktiskt också på det, så man vet aldrig...

2016-01-17 // 10:10:30

Hänger inte med ihihih

2016-01-17 // 12:17:20

Vilka uppdrag? o.o

2016-01-17 // 13:20:12

En gamemaster skrev i chatten för någon vecka sedan att de sulle göra kartan större och at det var möjligt att det skulle öppnas et område där, och det verkqde verkigen som hon menade att nästa område kmrvaa utqnför kartan.

Svar: Om det är sant så har de ännu en gång verkat avslöja lite för mycket, men med detta i åtanke pekar det ännu mer åt Jorvik City
Alicia Starnight

2016-01-17 // 16:50:50

Hej Alicia! Kan du vara snäll att länka min och min kompis blogg? Det skulle vara jättesnällt av dig! :D

2016-01-17 // 18:20:24

jag vill ju att forntornet ska öppna det ser upp att forntornet sitter kanske ihop men norra länkens dal?
hoppas att dem här kanske ska öppna. Forntornet,jorbergen,spegelklipporna,jorvik city, eller norra länkens dal, och pandoria eller svarta hålet i jarlaheim.

2016-01-17 // 19:15:38

Cirka 100% på att Jorvik city blir nästa område. Hoppas på mer tankar och idéer på detta från dig! Men har också märkt pricken, testade göra om Jorvik city gallerian uppdragen på en annan gubbe och då var pricken flyttad. Hoppas kartan får Jorvik city på sig, inte bara en karta som gallerian. Men ja tror nog att ön har blivit större och sånt.

2016-01-19 // 15:16:53

Den gula pricken du ser är i gallerian eftersom gallerian ligger i jordbergen :)

Svar: Läs inlägget...
Alicia Starnight

2016-02-06 // 16:30:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback