Ny klädbutik på stranden

Förutom ett helt nytt stranddisco, kom det lite nya kläder i en sprillans ny strandshop. Äntligen så hoppade de över gallerian, för utan en funktion där de samlar alla nya plagg så är det omöjligt att hitta alla nya saker om man inte har stenkoll. Den nya butiken kräver iallafall rykte med den nya fraktionen som heter Fort Pintas strandverksamhet. Jag tycker det är ganska onödigt att göra fraktioner för såna här småsaker, detta tycker jag borde höra till Fort Pinta. Tre fiskefraktioner t.ex, tycker det är onödigt mycket och att det bara borde finnas en enda då det inte är särskilt många affärer som hör till dessa fraktioner ändå. Gjort är gjort, men jag vill bygga rykte med de fraktionerna vi redan har först.
 
Men nu är jag beundrad med Bob Cats iallafall, så nu får jag lite och göra ett tag framöver. Det kommer nog gå relativt snabbt att bygga upp rykte med denna fraktionen, det är ganska många uppdrag per dag och de går ut på att hjälpa till med handdukar, mixa drinkar och sälja badbollar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Benlindorna samt schabraket var det finaste i butiken, det andra tilltalade mig inte särskilt mycket och med dessa två plagg kan man nog göra fina outfits!
 
 
Uppdateringen i övrigt tyckte jag var ganska bra, gratisspelarna fick något nytt att sysselsätta sig med och stranddiscot blir nog en mysig plats att hänga på om man får tid över. Kläderna var sådär, några fina saker fanns det och loppet var ju jätteroligt! Brist på stora saker är det fortfarande, så därför tycker jag om när det är något annat än miniuppdrag och kläder i gallerian. Vi vet ju att de arbetar på huvuduppdrag, men frågan är hur långt det kommer ta.


Lisa

Kostar det pengar att börja blogga?

Svar: Nej, om inte tid är pengar så har jag inte spenderat en krona på min, och trots det är den åtminstone Sveriges, största SSO blogg
Alicia Starnight

2015-07-24 // 18:41:53

finns det en ålders gräns på att börja blogga?

Svar: Nej, tror jag hade blogg när jag var 8-9 första gången
Alicia Starnight

2015-07-25 // 10:35:59
Julia

:D
Du har alltid så fina bilder :D

Svar: Åh tack :)
Alicia Starnight

2015-07-26 // 18:00:55

Jag har en bild på sadeln där kåporna inte syns
Det ser ut som en galoppsadel typ

2015-07-27 // 15:44:19

Jag har köpt de nya benlindorna. de är så sjukt snygga.

2015-07-30 // 09:32:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback