Det magiska kylskåpet

 Alla har nog märkt att Nic Stoneground har ett svävande kylskåp fastkedjad. Det glittrar magiska stjärnor runt, som det alltid gjort från alla andra mer magiska saker i spelet. Nic berättar varje dag i veckan något nytt om Dinodalen, och på lördagar får man höra om hans kylskåp.
 
Nic berättar att han hittade kylskåpet på en av hans märkligaste expeditioner och att det följt med honom sen dess. För närmare tre år sedan hittade jag Nic, så han måste ha haft det väldigt länge, med tanke på att det var med honom i luftballongen till Dinodalen. Nic har haft en känsla av att kylskåpet behöver skyddas och bevakas. Han tror inte det bara är ett kylskåp, han tror att det är något slags levande, förklätt väsen med metvetande. 
 
Kylskåpet verkar veta exakt vad Nic vill ha, trots att han inte har sagt något om det. När han öppnar det, är det han vill ha där. Men han tror att han betalar ett högt pris när han öppnar det, så han öppnar det endast när han är väldigt hungrig. 
 
En väldigt märklig historia, tycker jag. Men med hans historia, så tänker man ju nästan likadant som honom. Han är lite smart den där snubben.
 
 


Kanske är det skåpet man åker med till DC plattformen och sen har han fått tag på det? :P Ser ju lite ut som det kylskåpet.

Svar: Nää, det finns kvar på DC högkvartetet :)
Alicia Starnight

2014-11-30 // 17:22:02

Undra vilket pris han måste betala *huvuduppdragsvarninghär* (rosa sjärnor osv, Det måste liksom ha en andledning att vara där om det tom har en förklaringsskylt)

2014-11-30 // 18:08:26
Leia

Första som jag får fram är att priset är hans själ, vilket jag antar och att kylskåpet är en sorts soul eater/demon :P

2014-12-01 // 10:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback