Onsdagsuppdatering: Nordsvensken har anlänt!

I denna veckas uppdatering har bland annat den Nordsvenska hästen hittat till Jorvik. Samtidigt håller jag på att flytta så bloggen blir lite oaktiv, det är mycket med skolan och det finns inte så himla mycket intresse när det inte finns så mycket att göra tyvärr. Men jag gör detta så gott det går! 
 
Nya hästar:
- Nu har underbara Nordsvenskar anlänt till Jorvik! Nordsvensken är en fin allsidig häst med ett härligt temperament och mycket styrka. Du hittar dem i Valedale och för att kunna köpa Nordsvensken måste du ha nått level 8. De båda har bruna nyanser och kostar 720 Star Coins.
 
 
 
 
Nya kläder:
- En laddning med nya snygga ridstövlar har kommit till The Fashion Barn i Silvergladebyn. Rid dit och kolla in dem. De kostar mellan 57 och 94 Star Coins och är inspirerad från ett par riktiga ridstövlar. Nämligen märket Tretorn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Hästmarknad:
- Nu har Eddie och Ferdinand öppnat upp hästmarknaden i Fort Pinta och de har med sig den bruna Tinkern, Tobianon och den mörkbruna Frisiska sporthästen som de hade med sig senast hästmarknaden var öppen! Som vanligt när Eddie och Ferdinand slår upp portarna till hästmarknaden behöver de hjälp med diverse sysslor. Trava dit och se om du kan hjälpa dem!
 
 
 
 
 
Min åsikt:
- Nordsvenskarna var jättegulliga, roligt med en svensk ras för en gång skull. Nu får vi bara hoppas på lite fler färger, men de som finns nu var verkligen realistiska, väldigt likt.
 
Tretorn stövlarna kom till Jorvik, det är ett riktigt märke och det var roligt att se de i spelet. Och inte minst är de ju jättesnygga också. Som vanligt så flyttades hästmarknaden, och jag säger glädjeligen att de gula uppdragen försvinner när man blir beundrad, vilket gör att ingen kan förlora XP på att komma efter. Super!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback