Onsdagsuppdatering: Kläder och ett borttappat paket!

Ridkläder och ett borttappat paket är nytt i denna veckas uppdatering! Nästa vecka dyker det även upp en ny hästras, nämligen Nordsvensken. Den första svenska rasen är äntligen här!
 
Nya Ridkläder:
- Ett lass med nya snygga ridkläder har kommit till Firgroves klädshop och till Moorlands klädshop. Rid dit och kolla in dem. Varför inte matcha en blus med en hatt nu på hösten. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ett borttappat paket:
- Ett paket har ramlat av varulastbilen någonstans mellan Moorland och Fort Pinta. Rid och leta längs med vägen och se om du kan hitta det! Om du lyckas och leverera det till rätt person så kommer du säkerligen bli belönad, även om det är till någon snål person...
 
 
 
Hästmarknad:
- Nu har Eddie och Ferdinand anlänt till Fort Pinta och påbörjat byggningen av hästmarknaden. De förutspår att de kommer öppna upp marknaden där nästa vecka!
 
Tjuvkik:
- Nästa vecka kommer en mycket speciell häst att anlända på Jorvik, Nordsvensken! Denna urstarka häst är en riktig skönhet eller hur?
 
 
Min åsikt: 
Hade väntat mig något mindre nu när de överraskat oss med huvuduppdrag, kläderna var inte min stil men alltid roligt att få gratissaker i paketen. Kände verkligen på mig att det skulle komma nordsvenskar, och de är ju jättefina. Tror de kommer se ganska bra ut i spelet. :)
 


Visste du att man kan "dra" chatten och göra den hur stor som helst? Och att gamla hemsidan finns kvar? Kan ta reda på adressen om du vill...
Och när man rider ombord på en färja utan att vara SR kommer det upp en text "Kaptenen sparkade av dig och lämnade dig på kajen" typ... Lite rolig detalj av SSO
Tänkte att du ville veta... Du som alltid tar reda på alla news om SSO :D

Svar: Har också märkt det :)
Alicia Starnight

2014-08-22 // 16:37:12
Anonym

NORDISAR <3

2014-08-22 // 20:10:11
Ronja

hej alicia tror du att man komer kunna köra nordisen? och vad är speciellt med denn??

Svar: Nej det tror jag inte
Alicia Starnight

2014-08-22 // 22:10:17

Nordsvenska liknar tinker på bilden men jag tror inte den ska likna tinker det blir fullt tycker du alicia den ser ut som tinker?

Svar: Tror det är tinkerkroppen
Alicia Starnight

2014-08-23 // 18:51:29

Tycker nordsvenskarna borde vara utan tinkerns långa hov skägg i värkligheten har dom inte det. Tror starstable gör det lite lätt för sig.....

2014-08-24 // 15:38:53
Hanna

Länktar tills nordsvensken kommer! Vet du om starstable är ett svenskt spel?

Svar: Star Stable är ett svenskt spel, har varit på besök på ett av deras huvudkontor etc.
Alicia Starnight

2014-08-24 // 21:22:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback